M vd Webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bijzondere werkplekken in de omgeving van Amsterdam

Zoek je naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden  unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek de bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Het stimuleert unieke concepten en ideetjes. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Er is ruimte genoeg op presentatie en workshops te geven. Maar ook is de ruimte geschikt voor personeelsfeesten. Ook heeft u de mogelijkheid uit onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en  een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleine klas. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop. Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan. 

Evenementenlocaties in Hoofddorp

Een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding is wat personeel nodig heeft. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Het moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken. 

Unieke evenementen

Wij zijn uniek in veel opzichten. Zo hebben wij een prachtige omgeving die omgetoverd is tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Graag ontvangen u en uw gasten in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij ons! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Komt u maar met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

 

Op zoek naar een werkplek of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem contact met ons op.

http://c-beta.nl/