M vd Webdesign
Image default
Tuin en buitenleven

Besteed uw bestrating in Etten-Leur uit aan Egalisee Bestratingen

Aan wie kunt u het beste uw bestrating in Etten-Leur uitbesteden? Aan Egalisee Bestratingen. De mannen van Egalisee Bestratingen zijn niet zomaar mannen, het zijn ware stratenmakers met zeer veel vakkennis en ervaring. Zij nemen het zware bestratings-werk dan ook graag voor u uit handen. Nadat de mannen van Egalisee Bestratingen zijn geweest kunt u gaan genieten van uw prachtig aangelegde terras, tuinpad, oprit of gehele tuin.

Wie zijn de mannen van Egalisee Bestratingen precies? Dat zijn Anton Baremans en Bas Beekers, oud collega’s van elkaar en sinds een paar jaar compagnons binnen hun eigen bedrijf. Een bedrijf waar zij zeer trots op zijn en dat inmiddels gegroeid is tot een begrip in de regio. Egalisee Bestratingen V.O.F. is gevestigd in Breda. Vanuit hier vertrekken de mannen naar verschillende tuinklussen, van bestraten tot bomen kappen en van tuinen aanleggen tot schuttingen plaatsen. Want Anton en Bas zijn niet alleen zeer goed in bestraten, ze weten werkelijk alles over tuinen. Dus voor elke tuinklus kunt u Anton en Bas vragen.

Met vol enthousiasme, gedrevenheid, kennis, plezier, vakkundigheid en eigen materieel gaan de mannen van Egalisee bij u aan de slag. Voorafgaand aan de klus komen ze natuurlijk even kennis maken. Uw wensen doorspreken, de mogelijkheden bepalen, advies geven en een mooie offerte maken. Groot voordeel is dat u bij Egalisee Bestratingen kunt profiteren van scherpe prijzen, dit omdat ze goede relaties hebben opgebouwd met hun leveranciers.

Keramische terrastegels

Keramische terrastegels leggen, is dat de klus waar u de mannen van Egalisee voor wilt inschakelen? Dat zullen ze leuk vinden, dit is namelijk hun specialisme. Want keramische tuin- en terrastegels leggen is een specialistisch werkje, je moet goed weten wat je moet doen en hoe je deze tegels op de perfecte manier aanlegt.

De ondergrond moet goed verdicht zijn maar toch ook waterdoorlatend zijn. Het is dan ook van groot belang dat de ondergrond op een perfecte manier en op lichte afschot uitgevlakt is. Dit voorkomt het los vriezen van de tegels in de winter. Laat dit maar aan Anton en Bas over! U kunt, na afronding van het project, van uw prachtige terras met keramische tegels gaan genieten.

https://www.egaliseebestratingen.nl/