M vd Webdesign
Image default
Auto’s en Motoren

Autoschade laat u op vakkundige manier herstellen door een bedrijf in Maastricht

Het is al vervelend genoeg, u heeft autoschade opgelopen in de omgeving van Maastricht. Gelukkig staat er altijd een specialist voor u klaar. WellColl Groep is actief in Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Sittard en Weert. De vakkundige automonteurs herstellen uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Maar dat is niet het enige. Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.

Niet alleen voor herstel van autoschade komt u naar de specialist in de regio Maastricht

Bent u onlangs op vakantie geweest met uw caravan of camper? En heeft u een ongeluk gehad waardoor u zo snel mogelijk de schade wilt hersetllen? Dan gaat u gewoon langs bij een autogarage. Er is een expert in de regio Maastricht die zich niet alleen bezighoudt met autoschade herstel. Kom naar de specialisten van WellColl Groep in de regio Maastricht, die schade aan uw caravan of camper na een ongeluk of onweersbui vakkundig herstellen. Hierna ziet uw caravan of camper er weer uit als nieuw. En is er schade ontstaan aan uw stacaravan? Dan komen de monteurs van WellColl Groep zelfs langs op de camping om de schade te herstellen! 

Ervaren hersteller van autoschade in Maastricht en omgeving

WellColl Groep voert zo’n 13000 reparaties per jaar op een vakkundige manier uit. Dit zorgt ervoor dat ze een van de grootste autoschade herstelbedrijven in de omgeving van Maastricht zijn. Uiteraard wordt er voor uw auto alleen gebruikgemaakt van de beste technieken. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd.