M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Wateractiviteiten voor in de tuin

De temperaturen zijn heerlijk en de kinderen zijn vrij: het is zomer! De kinderen vinden het heerlijk om buiten te spelen, maar tijdens de warme periode is de nodige verkoeling en voldoende drinken ook erg belangrijk. Kies voor een aantal wateractiviteiten voor jouw kinderen. Er zijn verschillende wateractiviteiten mogelijk. Wij zetten er graag een aantal voor jou op een rijtje. 

 

Sproeier aan en gaan 

De sproeier zorgt normaal voor het vochtig maken van het gras. Maar de tuinsproeier is ook een succes onder de kinderen. De kinderen rennen en spelen met de sproeier in de tuin. Heb jij geen tuinsproeier? Geef dan de tuinslang aan de kinderen en laat ze zelf spelen. Ondertussen kunnen ze alle plantjes in de tuin voorzien van water. Je kunt zelf ook eenvoudig een sproeier maken door middel van een lege fles. 

 

Watergevecht

De kinderen beleven veel plezier met een watergevecht. Door middel van waterballonnen en -pistolen kan er veel pret worden beleefd. De kinderen dienen wel voorzichtig te doen om eventuele ongelukken te voorkomen. Op een grasveld kan er immers weinig gebeuren en kunnen ze veel pret met het water beleven. 

 

Waterglijbaan

De waterglijbanen zijn verkrijgbaar in de winkels, maar kan je ook eenvoudig zelf maken. Door middel van enkele meters plastic achter elkaar, creëer je binnen no-time een eigen waterglijbaan in jouw tuin. Houd rekening met een zachte en vlakke ondergrond, zodat er geen ongelukken ontstaan. Tussendoor dien je het plastic nat te spuiten met water, zodat de kinderen lekker kunnen glijden. Wil je de kinderen nog iets harder laten glijden, maak dan gebruik van een beetje zeep op de baan.

 

Zwembad

Een zwembad is natuurlijk altijd lekker voor de verkoeling. Niet alleen de kinderen kunnen genieten van de pret in de intex prism frame pool, maar ook de ouders. Het zwembad is geschikt voor iedereen. Zelfs de allerkleinste kunnen samen met hun ouders het zwembad in voor de nodige verkoeling. Door middel van een zwembad creëer je voor ieder wat wils. 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/