M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Ontwerp je eigen hoesje voor je Apple product

Ontwerp je eigen hoesje voor je Apple product

Maak jouw telefoon of tablet uniek door je eigen hoesje te ontwerpen. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het beschermt ook nog eens jouw telefoon of tablet. De hoesjes zijn er in allerlei varianten voor iedere smaak. Apple heeft verschillende tools die door een hoesje belemmerd kunnen worden. Bij onze hoesjes wordt deze functies niet belemmerd. Zo kan je nog steeds draadloos opladen, alle knopjes gebruiken en bellen met het portemonnee hoesje wanneer deze dicht zit.

 

Onderhoud en gebruik

De hoesje beschermen jouw telefoon. De case beschermt je iPhone niet alleen tegen krassen, maar ook tegen stoten en stoffen. De boven- en onderkant blijven toegankelijk, net als alle knoppen op de iPhone. Alle hoesjes zijn te wassen met neutrale zeep en kraanwater en vervolgens af te drogen met een zacht doekje. Zorg dat er geen steentjes of andere scherpe dingen in je doekje zitten. Het zou zonde zijn wanneer er krassen ontstaan door het doekje.

 

Druktechniek

Je wilt natuurlijk dat de foto mooi staat geprint op jouw telefoonhoesje. Daarom maken we gebruik van de uv-druktechnieken. Met deze techniek ben je verzekerd van een glanzend resultaat. De lak waarmee wordt gespoten is een glanzende lak. De lak kan worden aangebracht op bepaalde delen van drukwerk, waardoor iedere detail extra aandacht krijgt. Zo worden de foto’s op een mooie manier op het hoesje gedrukt. 

 

iPhone hoesje ontwerpen

Een nieuwe hoesje ontwerpen met eigen smaak? Bijvoorbeeld een iPhone 13 hoesje ontwerpen? Het is gemakkelijk en snel bij hoesjemaken.nl. Allereerst is het goed om het juiste model te bestellen, zodat het goed om jouw telefoon past. Vervolgens kan je aan de slag met het ontwerpen. Kies een leuke geschikte foto en upload deze online. Wanneer het ontwerp klaar is gaan wij meteen voor jou aan de slag. Zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van het ontworpen hoesje. Heb je een mooie herinnering met een vriend of familielid? Geef dan een hoesje cadeau met deze unieke herinnering.

 

Meer informatie

Heb jij vragen over het ontwerpen van jouw eigen hoesje? Wij helpen je graag. Op de website hebben wij een contactformulier voor jou klaar staan. Als je deze invult, krijg je binnen enkele uren antwoord van ons support team. Van maandag tot en met vrijdag staan wij voor jou klaar. Het is mogelijk dat de mail in jouw spambox terecht komt, controleer deze daarom ook goed. Wij maken onze klanten graag blij met hun aankopen.

 

https://www.hoesjemaken.nl/apple/

Gerelateerde artikelen

4 soorten decoratie voor aan de muur

De mooiste schaaksets kopen bij de Schaakkoning

Een reddingsvest of een zwemvest?