M vd Webdesign
Image default
Kinderen

Luiertaart kopen? Dit is waarom!

Het vinden van een leuk kraamcadeau kan soms erg lastig zijn. Praktische spullen als een flesjes, fopspenen en een hydrofiele doeken zijn vaak voor de geboorte al volop in huis; speelgoed wordt al veel gegeven en ook kleding is vaak al in overvloed aanwezig.

 

Ondanks dat de kersverse ouders bijna alles al in huis hebben, wil je niet met lege handen aankomen. Maar wat geef je ze dan? Hier het antwoord, wat jij kan doen om toch met een leuk en origineel cadeau aan te komen is een luiertaart kopen! Een luiertaart kopen? Ja het klinkt misschien gek, luiers geven; maar een luiertaart is een leuk en origineel cadeau waar ouders ook echt nog wat aan hebben. Alleen in het eerste levensjaar al verbruikt een baby ongeveer 2555 luiers!

 

Wat is een luiertaart?

De naam zegt het eigenlijk al: een luiertaart is een taart gemaakt van luiers, heel veel luiers.

 

Luiertaarten zijn te vinden in verschillende soorten en maten. Een klassieke luiertaart heeft wel wat weg van het uiterlijk van een bruidstaart en bestaat uit verschillende gestapelde lagen luiers. Tegenwoordig zien luiertaarten er veel leuker uit! Een luiertaart kopen kan in verschillende thema’s, vormen en kleuren. Je kan het zo gek niet bedenken en er is een luiertaart van.

 

Voor welke luiertaart ga jij?

De keuze is reuze op het gebied van luiertaarten. Wat voor luiertaart zou jij geven? Ga jij voor een klassieke luiertaart, wil je er zelf eentje samenstellen of kies je voor een van de vele ontwerpen? Om je een idee te geven van de verschillende ontwerpen waar je uit kan kiezen, hier een aantal opties:

 

–        Prinsessenkasteel Roze Luiertaart

–        Scooter Luiertaart Mint

–        Drummer Luiertaart Blauw

–        Tropical Difrax Luiertaart Bruin

–        Brandweer Jeep Rood Luiertaart

 

Heb jij al een keuze kunnen maken?

https://www.geboortegift.nl/kraamcadeau/luiertaart/