M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

AirTag

Op 20 april 2021 heeft Apple een nieuw product gelanceerd; de AirTag. Het is een tracker ontwikkelt door Apple. Het product is gemaakt om kwijtgeraakte dingen terug te vinden. Met een AirTag wordt de zoektocht naar jouw verloren item een stuk makkelijkere. Stop er eentje in je tas en maak er eentje vast aan je sleutels. De ‘Zoek mijn’-app op jouw telefoon of tablet vertelt jou waar het product zich bevindt. Een enkele AirTag kost €35.

 

Hoe werkt het?

Een rond schijfje van €35, leuk, maar hoe werkt het? Een AirTag zendt op een beveiligde manier een Bluetooth-signaal uit. Dit signaal kan worden opgepikt door het ‘Zoek mijn’-netwerk op jouw Apple telefoon of tablet. Het proces is goed beveiligd en geheel anoniem, zodat jouw privacy optimaal wordt beschermt. Het werkt efficiënt, dus maak je geen zorgen over je dataverbruik of batterijduur. 

 

Voordelen

Allereerst heeft de AirTag een eigen batterij en staat dus los van jouw iPhone of iPad. De batterij van een AirTag gaat ongeveer een jaar mee. Na een jaar kan deze batterij eenvoudig worden vervangen. Apple geeft vanzelf aan of de batterij toe is aan vervanging. Daarnaast is de AirTag waterbestendig. Zit jouw AirTag aan je sleutels en laat je deze in de plas vallen? Geen enkel probleem. Als laatste kan je jouw AirTag personaliseren. Wanneer je je Airtag koopt bij apple.com of Apple Store-app, kun je een inscriptie toevoegen. Je initialen, emoji of beide? Alles is mogelijk! 

 

Sleutelhanger

Een AirTag is een mooi accessoires van Apple. Het is een rond schijfje die je gemakkelijk in je tas kunt stoppen, maar hoe maak je dit schijfje vast aan jouw sleutels? Daarvoor biedt Watchbandjes-shop de oplossing. De AirTag sleutelhanger. De sleutelhanger voorziet de AirTag van bescherming en biedt een ringetje om de AirTag te bevestigingen aan jouw sleutelhanger. 

 

Meer informatie

Wil je meer weten? De klantenservice staat voor jou klaar. Mail of chat met ons en wij helpen je graag. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Wij helpen je graag. 

 

https://www.watchbandjes-shop.nl/