M vd Webdesign
Image default
Woningen

Ga voor het beste resultaat en combineer uw parket met conventionele vloerverwarming

Nog altijd bestaat er een groot misverstand over de combinatie van parket en vloerverwarming. Veel mensen denken dat de isolerende eigenschappen van parket ervoor zorgt dat de vloer niet goed samengaat met vloerverwarming. Niets is minder waar. Parket gaat perfect samen met vloerverwarming. Dat geldt voor zowel conventionele vloerverwarming als elektrische infraroodverwarming. Het plaatsen van vloerverwarming onder een parketvloer is daarom de laatste jaren steeds populairder geworden. Bij Van den Dongen Parket weten ze hier alles van. U kunt bij deze specialist terecht voor een ruim assortiment aan stoere parketvloeren. Wanneer u dat wilt legt de specialist uw nieuwe vloer direct inclusief vloerverwarming aan.

Waar moet u op letten wanneer u parket met vloerverwarming laat plaatsen?

Droomt u er altijd al van om vloerverwarming te laten plaatsen onder een parketvloer in uw woning? Parket kan perfect worden gecombineerd met vloerverwarming. Wél is het belangrijk dat u rekening houdt met verschillende zaken. Dat komt doordat hout werkt onder invloed van temperatuur en vocht. Als het om een nieuwbouwwoning gaat, moet u er rekening mee houden dat er nog veel vocht in het cement kan zitten. Gaat het om een oudere woning? Dan kunnen er vaak sterke temperatuurverschillen ontstaan door tocht. Van den Dongen Parket weet hier alles over. Zij houden rekening met de werking van hout en voorzien u van het beste resultaat wanneer u parket met vloerverwarming laat aanleggen.

Deskundig advies is onmisbaar als u parket met vloerverwarming laat aanleggen

Zoekt u naar een nieuw parketvloer omdat u uw woning een nieuwe look wilt geven? En denkt u erover om bij het leggen van de vloer ook meteen vloerverwarming aan te leggen? Schakel dan zeker een bedrijf in dat is gespecialiseerd op dit gebied. Van den Dongen Parket is hier een goed voorbeeld van. Zij weten alles op het gebied van parket, de werking van hout en hoe deze vloer is te combineren met vloerverwarming. Hierdoor weet u zeker dat de warmte goed wordt doorgegeven en dat de vloer gelijkmatig is verwarmd. Zo haalt u maximaal plezier uit uw nieuwe parketvloer inclusief vloerverwarming. Laat die koude winter maar komen!