M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Een vijvernet zorgt voor minder schoonmaakwerk

Een vijver is een hartstikke leuk item in de tuin. Vooral als je mooie vissen wilt houden. Een vijver maakt daarnaast een tuin tien keer mooier, het ziet er namelijk voller en gezelliger uit. Maar een vijver kan ook veel schoonmaak werk zijn, dit wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Dit is dan ook mogelijk aan de hand van een vijvernet.  Bescherm je vijver met een speciaal vijvernet, zodat alles uit het water wordt gehouden. Een ander voordeel aan een vijvernet is dat dit bescherming biedt tegen andere dieren, zodat jouw vissen veilig zijn. Wil je meer weten over een vijvernet? Lees deze blog dan snel door, wij vertellen hier namelijk meer over.

Een schone vijver is zeer prettig voor de vissen

Als je ervoor kiest om een vijver te nemen moet je deze altijd goed beschermen. Eventueel bladeren zorgen voor algengroei, want er kunnen verkeerde stoffen in het water terecht komen. Dit is niet goed voor de gezondheid van de vissen. Met een vijvernet komen er dus geen bladeren in het water en wordt het water niet ongezond. Kortom: het is voor iedereen die een vijver heeft een aanrader om een vijvernet aan te schaffen. Op deze manier scheelt het jou weer veel schoonmaaktijd, en blijft de vijver heerlijk schoon!

Er zijn verschillende vijvernetten

Er bestaan twee verschillende soorten vijvernetten: dropvormige maas en vierkante maas. De vierkante maas is gemakkelijker te spannen en het beschikt over een randtrouw. Bij een dropvormige maas is dit niet het geval. Bij Nettenshop kun je terecht voor een in de uitvoering waar jij naar op zoek bent. Hier kun je dus verder kijken als je op zoek bent naar een vijvernet.

Meer weten over vijvernetten?

Wil je meer weten over vijvernetten? Dan weten wij de partij waar je een kijkje moet nemen! Namelijk de Nettenshop, deze partij heeft een ruim assortiment aan netten. Daarnaast geven de experts ook nog eens telefonisch advies. Na het lezen van dit blog kan je altijd nog even contact opnemen met de klantenservice voor overige vragen. Zij kunnen je advies geven over alle netten. Heb je nog ergens anders een net voor nodig? Bekijk dan even het overige assortiment. Je vindt hier onder andere zwembadzeilen, afdekzeilen en sportnetten.

https://www.nettenshop.nl/