M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Een unieke hanglamp van hout

Als u een écht unieke lamp wilt, neem dan een hanglamp van hout die gemaakt is op De Lingehof. De lampen die u bij die winkel kan kopen zijn handgemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. De lampen zijn in meerdere maten verkrijgbaar, van een houten hanglamp tot een mooie tafellamp. Alle lampen die zij in hun shop hebben, zijn van hoge kwaliteit. Naast de standaardlampen, heeft u ook de mogelijkheid om een lamp te bestellen, waarbij u eigen wensen kunt doorgeven. Als u hiervoor kiest, wordt de lamp aangepast aan uw persoonlijke wensen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om kleur en grote.

Wat is De Lingehof?

De Lingehof is een opvang voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook een plek waar jongeren vanuit de jeugdzorg of het speciaal onderwijs terecht kunnen voor dagopvang. Het belangrijkste van De Lingehof is dat alle cliënten zich vertrouwd en veilig voelen. Tijdens de dagopvang krijgen zij de kans om zich creatief te uiten. Ze zijn lekker met hun handen bezig en maken ook nog eens hele mooie, stijlvolle lampen. Deze kunt u op verschillende plekken in uw huis hangen, zoals boven de eettafel. Of misschien kiest u ervoor om een lamp te kopen om op uw nachtkastje te zetten. Deze lamp zorgt voor voldoende licht om bij te lezen, maar is niet zo fel dat het sfeerloos wordt.

Koop uw hanglamp van hout bij De Lingehof

Kies ervoor om uw hanglamp van hout te kopen bij zorgboerderij De Lingehof. Op die manier krijgt u niet alleen een unieke, handgemaakte lamp. U steunt deze boerderij er ook mee. Naast houten lampen heeft u ook de keus uit onder andere houten kindermeubels, klokken en relatiegeschenken. Op die manier is de kans groot dat u iets vindt dat bij u past. Ook als u een luxer cadeau weg wilt geven, is het een idee om eens een kijkje te nemen in deze webshop.

https://www.delingehof-shop.nl/