M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Een blokhut in jouw stijl

Een blokhut leent zich voor allerlei momenten. Het is heerlijk om tot rust te komen in je eigen tuin, maar het is ook de perfecte plek om met je gezin of vrienden wat te drinken. Wil je je fiets of auto erin stallen en de blokhut gebruiken als opslag, dan kan dat natuurlijk ook. Blokhutten zijn er in alle formaten, kleuren en modellen. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

 

Soorten blokhutten 

Er bestaan verschillende modellen blokhutten. Er zijn klassieke modellen maar ook modellen met een moderne uitstraling. Een klassieke blokhut heeft meestal een punt dak, meerhoekig dak, piramidedak, schilddak of een wolfskap. Deze soort daken zorgen voor een traditioneel karakter. Houd je van een moderne of strakke uitstraling? Kies dan voor een model met een plat dak of lessenaarsdak. Een lessenaarsdak lijkt op een plat dak maar hierbij bestaat het dak uit één vlak dat schuin afloopt in plaats van waterpas ligt. Deze soort daken geven de blokhut een moderne en ruimtelijke uitstraling. 

 

Waar moet je op letten? 

Waar moet je op letten als je een blokhut kopen gaat? Allereerst zijn de afmetingen van belang, welke ruimte heb je en welke afmetingen zouden geschikt zijn. Kijk ook of de binnenruimte groot genoeg is om je spullen in op te bergen. Ten tweede is het voordat je hem gaat opbouwen belangrijk dat de ondergrond geschikt is. Deze moet namelijk hard, egaal en waterpas zijn. Dit geldt voor de complete ondergrond waarop hij geplaatst wordt. Een goede ondergrond zorgt voor een stabiele constructie en hierdoor kun je sneller opbouwen. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat je blokhut lang mee zal gaan. Dit doe je door hem te behandelen, dit voorkomt rotting. Enkele modellen zijn standaard al geïmpregneerd, als dat niet het geval is adviseren wij om hem alsnog impregneren. 

 

Bekijk het aanbod gebaseerd op jouw wensen

Op de website zijn er allerlei filters waarbij je jouw wensen aan kan geven. Je vult hier de gewenste breedte, diepte, hoogte, houtdikte, prijs en het soort dak in. Vervolgens laat de website de resultaten zien die bij jouw behoeften passen. Weet je nog niet wat je precies wil, dan kan je sommige filters natuurlijk ook oningevuld laten. 

Bekijk het aanbod

Ben je geïnteresseerd in een blokhut? Ga dan naar de website om een eigen blokhut samen te stellen naar jouw eigen wensen. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met de klantenservice!

 

https://www.mvdwebdesign.nl/