M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

4 soorten decoratie voor aan de muur

Ben je op zoek naar mooie decoratie voor aan die saaie muur in je huis? Dan zijn er veel dingen waar je uit kunt kiezen. Met verschillende soorten wanddecoratie kan je de sfeer in een ruimte meteen veranderen. Wanddecoratie hoeft ook helemaal niet duur te zijn en er zijn veel creatieve oplossingen. Het is ook vaak erg makkelijk, omdat je het meestal alleen hoeft op te hangen en klaar! Wil je weten wat je allemaal kan gebruiken als wanddecoratie? Wij geven je 4 ideeën voor decoratie voor aan de muur.

 

Schilderij
Een goede manier om die kale muur op te vrolijken is het ophangen van een schilderij. Er zijn heel veel soorten schilderijen dus er is voor elke ruimte wel een bijpassend schilderij te vinden. Je kan namelijk vele kanten op met een schilderij. Kies je voor een groot kunstwerk met veel kleuren en objecten, of ga je liever voor een klein, minimalistisch schilderij met een abstracte compositie? Alles is mogelijk!

Wandkleed
Een soort wanddecoratie waar je misschien niet zo snel aan zou denken is een wandkleed. Wandkleden zijn er in verschillende kleuren, maten en ontwerpen. Het is een echte eye-catcher voor in je woonkamer of slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor een handgemaakt wandtapijt. Dit brengt meteen veel kleur in de kamer!

 

Foto’s
Als je graag een persoonlijk tintje aan je huis wil geven, kan je kiezen voor het ophangen van foto’s. Hang een grote familiefoto op van je gezin, of hang allemaal kleine foto’s van je mooiste herinneringen op in schattige lijstjes. Je kan hier zelf een hele compositie van maken! Combineer lijstjes in verschillende groottes en vormen voor een speels effect. Liever geen eigen foto? Kies dan een mooie foto uit van een professionele fotograaf!

 

Wereldkaart

Een unieke manier om je kamer aan te kleden is een wereldkaart. Een wereldkaart trekt meteen de aandacht in de kamer, vooral als je er iets creatiefs mee doet. Kleur bijvoorbeeld elk land waar je bent geweest in voor een creatieve wanddecoratie. Of prik een punaise in elke stad waar je bent geweest. Mensen zullen hem zeker uitgebreid gaan bekijken, waardoor je meteen een gespreksopener hebt!

https://www.sweetlivingshop.nl/