Menu

Classic VW supplies vind je bij Paruzzi

Mvdwebdesign

Het was Bernardus Marinus Pon die in 1947 de allereerste ontwerptekeningen maakte voor de VW Spijlbus. Deze Nederlandse auto-importeur bezocht destijds de VW-fabriek in Duitsland. Ter plekke kwam hij op het idee voor de micro-bus. Nu geldt de Spijlbus als een echte klassieker. Ben jij een trotse eigenaar en heb je dringend Spijlbus onderdelen nodig? Neem je tijd om ons veelzijdige assortiment te bekijken!

We geven enkele voorbeelden. Een gecoate voorbumper bedoeld voor beschermingsbuizen met als origineel nummer 213 707 105 B. Bij de bumper kunnen we ook rozetten en beschermingsbuizen leveren. Een afdichting voor tussen de tank en de carrosserie. Dit exemplaar is geschikt voor de volgende bussen: 4.1955 tot en met 7.1967. Een zwart geanodiseerde krukaspoelie bestemd voor type 1 motoren 1500 en 1600 cc. Hij weegt 564 gram en heeft een diameter van 177 mm. Als VW liefhebber kom je er vast uit, maar voor het geval je toch een vraag hebt, staan wij natuurlijk voor je klaar!

Kies je VW type

Waar begin je met zoeken in onze collectie die bestaat uit meer dan een half miljoen parts? Het eerste advies is: kies het VW type. De opties zijn: Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia en Kübel. Klik je bijvoorbeeld op Panoramabus dan krijg je direct een aantal populaire panoramabus onderdelen te zien. Van kunststof velgdoppen tot stoel-beschermplaten en deurhandvatten. Je kunt klikken op een van de subgroepen zoals ‘remmen, velgen’. En vervolgens op een subgroep als ‘remcilinders, remleidingen’. Je komt op deze manier heel snel uit bij dat ene item dat jij zoekt. Denk aan remleiding nippels, een vulslang of remslang. Heb je advies nodig kom dan eens langs in onze showroom in Yerseke. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

https://www.paruzzi.com/nl/