M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Breng de Scandinavische stijl tot leven

De Scandinavische stijl staat bekend om haar eenvoud, functionaliteit en warmte. In deze stijl staat houtsoorten van natuurlijke afkomst, witte tinten en neutrale kleuren centraal. De lijnen worden op een eenvoudige manier ontworpen, waardoor er een frisse en strakke uitstraling in de woning tot stand wordt gebracht. De Scandinavische stijl bestaat al een langere tijd, maar is absoluut niet oud. De stijl blijft zich ontwikkelen en wordt daardoor ook steeds populairder voor de verschillende huishoudens. Lees snel verder en breng de Scandinavische stijl in jouw woning tot leven. 

Witte en natuurlijke kleuren

Zonder de witte en natuurlijke kleuren kunnen we niet spreken van een Scandinavische stijl. Scandinavië is gelegen in het hoge noorden. De dagen zijn op deze plek over het algemeen erg kort. De zon komt op en gaat een paar uur later alweer onder. In de wintermaanden merken we in Nederland ook al dat de dagen korter zijn. Door gebruik te maken van heldere en lichte kleuren, breng je een positieve energie naar de ruimte toe. Hierdoor ontstaat er een gezond en prettig gevoel. De Scandinavische stijl haalt jou uit jouw winterdip. 

De natuur in huis 

Bij Scandinavië denken we allemaal ook gelijk aan de prachtige landschappen. Scandinavië heeft een prachtige natuur met bossen, bergen en vele meren. De natuurlijke elementen kunnen ook binnenshuis toe worden gepast. Door middel van een aantal planten zorg jij voor een natuurlijke uitstraling in de woning. Daarnaast heeft de natuur een groene kleur. De groene kleur is perfect te combineren met de witte en natuurlijke kleuren in de rest van de woning. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een natuurlijk vloerkleed in de woning te leggen. Door middel van een Scandinavisch vloerkleed haal jij het maximale uit je interieur. 

Decoratie en opslag 

Bij een Scandinavisch interieur draait enorm veel om functionaliteit. Er worden geen overbodige materialen in de woning geplaatst. Elk item moet haar eigen bijdrage leveren aan het interieur. Een mandje of rekje aan de muur heeft allereerst natuurlijk een bijdrage als accessoires aan het interieur. Daarnaast heeft het ook een functionele bijdrage. In het mandje of op het rekje kunnen verschillende dingen worden geplaatst. Multifunctioneel dus! 

 

https://www.obbyo.nl/