M vd Webdesign
Image default
Mode en Kleding

Betrokkenheid verhogen door sjaals te bedrukken met uw bedrijfslogo

Er wordt vaak gezegd dat medewerkers uw belangrijkste advertentiemogelijkheden zijn. Dit klopt ook. Binnen uw bedrijf is iedere collega een ambassadeur – zij hebben het namelijk op veel momenten over het werk. Daarom wordt er vaak aangeraden om ervoor te zorgen dat uw medewerkers betrokkenheid voelen bij de onderneming, bijvoorbeeld door regelmatig activiteiten samen uit te voeren of mee te denken op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Een manier die veel jonge bedrijven momenteel toepassen, is het organiseren van bedrijfsweekenden of -vakanties, zoals skiën in Frankrijk. Hou tijdens zo een weekend iedereen warm door sjaals te laten bedrukken met uw bedrijfslogo – perfecte reclame op de piste!

Geniet van een minimale afname van slechts 15 stuks

De mogelijkheden om sjaals voor uw bedrijf te laten bedrukken zijn eindeloos. Gebruik bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren als basis in combinatie met het logo of uw slogan. Het is natuurlijk ook een optie om per team sjaals te laten bedrukken. Bij De Breigigant heeft u namelijk maar een minimale afname van slechts 15 stuks tegen zeer voordelige prijzen. Er worden namelijk geen instel-, aanmaak- of verzendkosten gerekend. Daarnaast is het ontwerpen van een custom-made sjaal ook gratis. Heeft u meerdere vestigingen in Europa? Dat is geen probleem! De sjaals worden op snelle wijze geleverd door heel Europa. Op die manier hoeft u de distributie van de sjaals of andere gebreide producten niet zelf te regelen. U ziet, het laten bedrukken van sjaals voor uw medewerkers hoeft geen complexe zaak te zijn!

Bedrukking van uw sjaals op de meest kwalitatieve manier

Dankzij het vakkundige team dat werkt bij De Breigigant bent u er altijd van verzekerd dat het bedrukken van uw sjaals op de meest kwalitatieve manier gebeurd. Het productieproces verloopt volgens de modernste technieken en met de meest effectieve machines. Heeft u vragen over de mogelijkheden of over de levering van uw sjaals? Neem dan contact op met de 24-uurs klantenservice van De Breigigant. Deze specialisten helpen u graag verder.

https://www.breigigant.com