M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Altijd een perfecte wifi verbinding

Wie wil werken in een modern workspace is afhankelijk van een goed geregelde IT als basis. Want alleen op die manier kun je op een professionele manier werken. Waar ICT voor MKB ondernemers vaak een blok aan het been is, is ICT beheer ons vak én onze passie. Vanuit die gedachte bieden wij bedrijven zorgeloze IT met praktische IT oplossingen die we vrijwel direct kunnen implementeren. IT is niet moeilijk of lastig, mits je een flexibel IT bedrijf als partner hebt die het voor je regelt. Kun jij je focussen op je eigen business, zonder zorgen over jouw IT omgeving. In deze blog gaan we in op het kunnen vertrouwen op een perfecte wifi verbinding.

Nog betere wifi snelheid en dekking

Als specialist in IT netwerken en systeembeheer adviseren wij bedrijven over de beste wifi oplossingen. Optimaal werken kan namelijk niet zonder een perfecte wifi verbinding. Niet alleen snelheid van een wifinetwerk is belangrijk, ook de dekking. Bedrijfspanden, kantoren en niet te vergeten de thuiswerkplek, een goedwerkende en veilige wifi omgeving is onmisbaar. Vragen die wij als IT specialist krijgen gaan dan ook meestal over het verbeteringen van een wifinetwerk qua snelheid of bereikbaarheid. Daar hebben wij directe en efficiënte oplossing voor die wij snel kunnen installeren. Juist omdat bedrijven blind moet kunnen vertrouwen op een perfecte wifi verbinding sluiten onze IT oplossingen naadloos aan. 

Wireless networking oplossingen voor veilige wifi

Om medewerkers goed te kunnen laten functioneren levert Think4 wireless networking oplossingen aan het MKB. Nieuwe wifi aanleggen of bestaande wifi optimaliseren is wat wij doen voor bedrijven die probleemloos willen werken. Wireless networking oplossingen van Think4 zijn praktisch en betrouwbaar, precies dat is wat je wilt. In welke branche je ook werkt, perfecte wifi betekent snelle wifi. Daarbij is veilig online werken net zo belangrijk en ook daar letten wij op als we een wifi netwerk aanleggen. Goede online beveiliging of IT security beschermt je tegen cybercriminelen die op allerlei manieren je bedrijf proberen binnen te dringen. Niet fijn, soms zelfs met grote gevolgen zoals imagoschade of een financiële strop. Advies over veilig mobiel werken geven we dan ook dagelijks aan onze klanten. Zo kunnen wij, om jouw wifinetwerk qua veiligheid up-to-date te houden, alle systemen voorzien van Network Security met altijd de nieuwste software. Deze speciale software zorgt ervoor dat jouw bedrijfsinformatie en digitale activiteiten goed beveiligd zijn.

Betrouwbaar IT bedrijf

Wanneer we het hebben over betrouwbaar, dan bedoelen wij dat we garanderen dat updates automatisch worden doorgevoerd. Dat doen we binnen onze totale dienstverlening voor ICT beheer, maar zeker ook voor wifi. Speciale software implementeren we voor een veilige wifi omgeving. En mocht het zo zijn dat je wifi toch hapert of uitvalt, geen nood, de IT helpdesk van Think4 biedt 24/7 support als je problemen ervaart. We zijn supergoed bereikbaar voor onze klanten en dat is een heel groot voordeel als je geen omkijken wilt hebben naar jouw IT. Online draaien we backups van jouw netwerksystemen waardoor je kunt vertrouwen op het behoud van jouw bedrijfsgegevens bij een storing. 

Ekahau software tooling

Bij Think4 werken we met de beste IT tools en leveranciers, zo ook voor wireless networking en daarom beschikken wij over een software tooling van Ekahau. Echt interessant is dat we daarmee wifi prognoses en calculaties kunnen maken. Met nauwkeurige berekeningen kunnen we je laten zien welke wifi dekking je nu hebt en welke je zou kunnen krijgen. Wifi optimaliseren is populair in kantoren, verzamelgebouwen, bedrijfshallen, hotels en bedrijfskritische omgevingen. Zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen, zoals gebouwen met stalen constructies of kelders, creëren wij perfect bereik met effectieve wifi tools. Waar zitten de zwakke plekken? Waar vraagt je omgeving om extra beveiliging? We maken een rapportage waarin we bepalen waar de access points geplaatst moeten worden voor een optimaal wifibereik die ook nog eens hartstikke veilig is. 

Voor wie regelen wij perfecte wifi?

Onze doelgroep voor IT oplossingen is groot en wordt eigenlijk steeds groter, zeker nu bedrijven weer in de lift zitten en kiezen voor gemak. Flexibel werken op de moderne werkplek met de beste oplossingen voor hardware en software, dat is waar wij volop mee bezig zijn voor klanten. Binnen grote kantoren wordt gebruikgemaakt van veel mobile devices die vaak gekoppeld zijn aan het bedrijfsnetwerk. Dat vraagt om uitstekende wifi, maar ook wanneer bellen via wifi op de laptop veel gebeurt, dan wil je niet dat je verbinding blijft hangen. Dan zijn er nog de kantoren waar die een extra security laag in de wifi wensen of waar gebruikersbeveiliging met aparte omgevingen en eventueel een aparte inlog gewenst is. Hoe dan ook, je wifinetwerk moet snel, betrouwbaar en veilig zijn en dat is ook de expertise van onze IT specialisten. Heb jij vragen over het verbeteren van jouw zakelijke wifi omgeving? Neem contact op met Think4.

https://www.think4.nl/