M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Een kapotte Dyson stofzuigen? Repareren doe je zo

Bijna iedereen heeft wel een Dyson stofzuiger in huis. Hoewel het niet vaak voorkomt dat een Dyson er plots mee ophoudt, kan het toch gebeuren dat er zich een probleem voordoet. Gelukkig is het vaak gewoon mogelijk om het apparaat te repareren en hoef je niet direct een nieuwe stofzuiger aan te schaffen. In dit blog geven we je een aantal tips.

Controleer de garantie
Wist je dat op alle snoerloze apparaten van Dyson twee jaar garantie zit? Mocht de stofzuiger binnen deze periode kapot gaan, dan hoef je het apparaat dus niet zelf te repareren. Let wel op, want Dyson dekt alleen de reparatie of vervanging van de stofzuig als binnen de garantieperiode blijkt dat het defect het gevolg is van gebrekkige materialen of slecht vakmanschap. 

Mocht het apparaat buiten de garantieperiode niet meer werken, dan zal je de stofzuiger zelf moeten repareren. Vaak hoef je slechts een onderdeel te vervangen om de Dyson weer werkend te krijgen. Op Fixpart.nl kan je diverse Dyson onderdelen bestellen. Dankzij de snelle levering kan je snel weer gebruik maken van je stofzuiger.

Het probleem vinden
Uiteraard moet je er eerst de oorzaak van het probleem vinden, voordat je een bestelling kunt plaatsen voor vervangende onderdelen. Begin bij het controleren van het snoer. Als het snoer beschadigd is, gaat het apparaat mogelijk niet meer aan. Gaat het apparaat nog wel aan, maar is de zuigkracht afgenomen? Vervang dan het filter. Soms is het probleem groter en heb je te maken met een kapotte motor. In dat geval kan je beter wel een nieuwe stofzuiger aanschaffen.

 

https://fixpart.nl/nl