M vd Webdesign
Image default
Dienstverlening

Naambordkopen.nl heeft een afwisselende en complete collectie

Voor een email naambord, een RVS naambord, glazen naamplaten en uithangborden kunt u terecht op naambordkopen.nl

Naamplaat- en huisnummerspeciaalzaak Naambordkopen.nl presenteert een zeer afwisselende en complete collectie. Naast de hierboven genoemde modellen, valt er nog veel meer te kiezen. Denk aan:

–        een houten naambord;
–        een met de hand gegoten cottage bord;
–        een glaslook naamplaat;
–        een kunststof bordje;
–        een marmeren naam- + huisnummerplaat.

Zeer originele houten naambordjes

Een materiaal waar u in eerste instantie misschien niet aan denkt, maar dat we toch graag willen noemen, is hout. Heeft u een voorkeur voor een naturel en basic look, dan vindt u het schorsdeel-bord vast aantrekkelijk. Ieder schorsdeel heeft een unieke structuur. Het Naambordkopen.nl-team maakt deze houten borden in verschillende maten. De tekst wordt op de houten plaat geschilderd. Een andere optie is de Engelse stijl. Hiermee worden sierlijke houten borden in tinten als cedergroen, donkerblauw en bordeaux bedoeld. De platen zijn gedecoreerd met afbeeldingen van dieren, bloemen of planten. Houten bordjes met naam en huisnummer erin gegraveerd zijn ook populair. De kleur van de tekst is beige. Wat het bordje zelf betreft kunt u bijvoorbeeld gaan voor wit, beits en boerengroen.

Natuurlijk naambord van leisteen

Leisteen is net als hout een natuurlijk materiaal dat prima geschikt is om huisnummers en naamplaten van te maken. Leisteen is een zogenoemd metamorf gesteente. Dit betekent dat het gesteente op grote diepte verandert van structuur en uiterlijk door bijvoorbeeld druk van buitenaf of wisselende temperaturen. Op Wikipedia lezen we over leisteen: “ (…) Leisteen wordt in de natuur gevormd door de metamorfose van kleirijk sediment, zoals schalie of kleisteen. Het wordt veel als dakbedekking gebruikt, zeker in gebieden waar het aan het oppervlak voorkomt, zoals in het zuiden van België en aangrenzende delen van Duitsland. Leisteen is daar gemakkelijk te winnen. (…) ” De leistenen borden die Naambordkopen.nl in de aanbieding heeft, zien er stoer uit. Ze kunnen tegen een stootje en gaan jarenlang mee.

Heeft u een vraag over een specifiek leistenen of houten naamplaat. Wilt u advies over een huisnummer? De klantenservice van naambordkopen.nl is bereikbaar via 0251 – 24 13 64 en info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/