M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Een reddingsvest of een zwemvest?

Wanneer u het water op gaat met een boot, is het noodzakelijk om een reddingsvest of een zwemvest aan boord te hebben. Zo weet u zeker dat u blijft drijven wanneer u in het water valt tijdens uw ritje. Maar wat is nou het verschil tussen een reddingsvest en een zwemvest? En wanneer moet u welke gebruiken? Wij vertellen het u in deze blog!

Het verschil tussen een reddingsvest en een zwemvest

Wanneer u nadenkt over het aanschaffen van een reddingsvest of een zwemvest, moet u weten dat er een verschil tussen zit, namelijk de kraag. En reddingsvest heeft een kraag en deze heeft een zwemvest dan weer niet. Een kraag zorgt ervoor dat u niet kopje onder gaat en weer automatisch op uw rug beland. Deze is dan ook goed geschikt voor kinderen die bijvoorbeeld een dagje mee gaan varen. Een zwemvest wordt meestal gebruikt wanneer iemand al goed kan zwemmen. Dit vest is dan ook alleen maar een hulpmiddel bij het drijven. Deze wordt het meest gebruikt bij watersporten.

Welk reddingsvest kunt u kiezen?

Er zijn twee soorten reddingsvesten: automatische reddingsvesten en reddingsvesten gemaakt van vaststof. Deze laatste blaast zichzelf op in noodsituaties. Het automatische reddingsvest zit over het algemeen het fijnst.

Welk zwemvest kunt u kiezen?

Het zwemvest wordt voornamelijk gebruikt bij watersporten zoals kanovaren en zeilen. Er zijn verschillende zwemvesten. De vesten van nylon zijn de standaard zwemvesten. Daarnaast is er ook nog het zwemvest van neopreen. Dit zwemvest sluit goed aan om het lichaam en is sneller droog. Ook zijn de zwemvesten in allerlei verschillende kleuren te koop, er is dus voor ieder wat wils!

Waar kunt het beste uw vest kopen?

Bent u opzoek naar een geschikt vest voor u? Dan kunt het beste op de webshop van Boottotaal kijken. Het bestellen van uw reddings- of zwemvest bij Boottotaal brengt namelijk voordelen met zich mee. Wanneer u een bestelling plaatst van €99,- of meer, dan krijgt u de verzending er gratis bij! Ook kunt het gekochte product gemakkelijk ruilen of retourneren. Kortom, de beste partij om uw vest bij te kopen dus! Heeft u nog vragen? U kunt gerust contact opnemen met de specialisten van deze partij, zij helpen u graag verder met uw vraag!

 

https://www.mvdwebdesign.nl/