M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Alle items die je nodig hebt voor je bed

Alle items die je nodig hebt voor je bed

 

Koop je een bed bij een beddenzaak, dan is het een verraderlijke gedachte om te denken dat je dan direct klaar bent voor de nacht. Want naast je bed zelf, dien je ook nog wat items aan te schaffen. Aangezien het best mogelijk is dat je in al je enthousiasme wat producten vergeet te bestellen, hebben we in dit blog een aantal items voor je uitgelicht. 

 

Matrasdek 

 

Heb je je weleens afgevaagd hoe dat dunne laagje heet dat tussen de bedbodem en matras ligt? Dat is de matrasdek. Dit item heeft als voornaamste functie om de boel op zijn plek te houden. 

Hoeslaken

Het hoeslaken is dat ding dat je over de randen van het matras trekt. Hoeslakens zijn redelijk elastisch en zorgen ervoor dat je matras beschermd wordt tegen plekken en is uitwasbaar. Tevens zorgt het hoeslaken ervoor dat de matras langer meegaat. 

 

Dekbed

Een dekbed is één van de meest wezenlijke onderdelen van je bed. Dit kun je zien als de deken waar je iedere nacht weer onder plaatsneemt. Je krijgt het er lekker warm van en bezorgt je keer op keer een aangename nachtrust.   

Dekbedovertrek

Het dekbedovertrek en het dekbed worden ten onrechte met elkaar verwisseld, want er is wel degelijk een verschil. Zoals de naam al enigszins verklapt, trek je het overtrek over het dekbed heen. Om je dekbed schoon te houden, trek je dit eroverheen. Daarnaast kun je voor een fraaie print kiezen, zodat je slaapkamer er toonbaar uitziet. 

 

Kussen

 

Het kussen, of het hoofdkussen, is het onderdeel waar je je hoofd op laat rusten. Sommigen vinden een wat harder hoofdkussen prettig liggen; voor anderen kan het kussen niet zacht genoeg zijn. Tegenwoordig zijn er ook ergonomische kussens op de markt, die nekklachten om zeep moeten helpen. 

 

Sloop

 

Wellicht denk je meteen aan het slopen van de ander tijdens een kussengevecht, maar in dezen hebben we het over het stuk katoen dat je over je kussen trekt. Slopen matchen perfect met de dekbedovertrekken, zodat er een mooi geheel ontstaat.

 

https://www.dekbedovertrekkenenzo.nl/