M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Een hovenier in de omgeving van Zundert nodig?

HTM Totaaltuinen is de hovenier in Zundert die u van dienst kan zijn bij tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Ze werken voor zowel particulieren als bedrijven. Bij het aanleggen van uw tuin is een goed plan belangrijk. Daarom werken ze bij dit hoveniersbedrijf op een heldere en open wijze, waarbij afspraken altijd na worden gekomen. U weet dus van tevoren precies wat u kunt verwachten en ook tijdens de werkzaamheden zult u niet voor verassingen komen te staan.

Kennis en creativiteit

HTM Totaaltuinen is een hovenier uit Zundert die de knowhow en creativiteit in huis heeft om elk idee van de klant te verwezenlijken. Ze maken voor uw tuin bij uw huis of bedrijf een mooi ontwerp. Hierna gaan de gekwalificeerde buitenmedewerkers aan de slag om uw droomtuin te verwezenlijken. Droomt u ook nog van een mooie vijver? Bij deze hovenier kunnen ze uw droom omzetten in werkelijkheid! De experts helpen u graag bij het ontwerp en de aanleg van een prachtige vijver aan de hand van uw wensen. Ook het onderhoud aan uw vijver kunt u met een gerust hart aan hen overlaten. Aan wat voor vijver kunt u zoal denken?

  • Siervijver
  • Koivijver
  • Spiegelvijver

Met een onderhoudscontract van 1 à 2 onderhoudsbeurten aan de gehele vijver per jaar zorgen ze er vervolgens voor dat uw vijver er altijd netjes bij ligt. Ook de waterplanten worden dan onderhouden en, indien nodig, aangevuld.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een mooi aangelegde tuin en wilt u graag weten wat er bij uw huis of bedrijf mogelijk is? Wilt u graag een vijver in uw tuin maar ziet u op tegen het onderhoud? Neem dan vandaag nog telefonisch of per e-mail contact op met HTM Totaaltuinen, de hovenier in de regio Zundert die u hierbij uitstekend van dienst kan zijn. Ze sturen u met plezier een vrijblijvende offerte op.

https://www.htm-totaaltuinen.nl/