M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Bedrijfsuitje op de planning? Bubbelbal heeft de activiteit voor jou!

Bedrijfsuitjes zijn belangrijk voor een bedrijf. Ze brengen collega’s samen om de banden sterker te maken, zowel op team- als op persoonlijk vlak. Daarom is het belangrijk om een activiteit te organiseren waar iedereen plezier aan beleeft en zich goed bij voelt. Hier zijn 3 ideeën voor activiteiten die van uw volgende bedrijfsuitje een succes zullen maken:

 

Boogschieten

Dit is een relatief nieuwe sport die boogschieten, paintball en trefbal combineert. Gelukkig is het iets minder pijnlijk dan paintball. Je speelt in twee teams en iedereen krijgt zijn eigen boog en masker. De gebruikte pijlen zijn van rubber en dus zacht en veilig, al vliegen ze wel snel door de lucht. Het doel is om doelen op het veld te raken, maar je kunt ook een tegenstander uitschakelen door hem te raken.

 

Bubbelbal

Voetballen, maar dan op een lichtere en veiligere manier. Bubbelbal is een voetbalspel waarbij spelers een grote opgeblazen bal om hun lichaam dragen. Hierdoor kun je botsen met je tegenstanders en elkaar neerhalen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Voor degenen die zijn omgeduwd is het lastig, want hoe moet je ooit weer op de been komen? Het lijkt een beetje op een schildpad die op zijn rug ligt en met zijn poten wappert. Het zorgt voor grappige momenten! 

 

Pub quiz

Een iets minder actieve optie, maar niet minder leuk! Een pubquiz is een leuk idee om erachter te komen hoeveel iedereen weet over het bedrijf of over elkaar. Maar je kunt natuurlijk ook vragen stellen over andere onderwerpen. Live muziek hoort er net zo goed bij als een lekker hapje en een drankje.

 

Huur een activiteit

Al deze activiteiten kunnen georganiseerd worden via bubbelbal.nl. Bubbelbal verzorgt de activiteiten op locatie, zodat jij zelf kunt bepalen waar je met jouw medewerkers naar toe gaat. Het is ook mogelijk om activiteiten te combineren.

https://www.bubbelbal.nl/