M vd Webdesign
Image default
Dienstverlening

Zoekende naar liefde? Search4Love kan je daarbij helpen!

Ben jij nog zoekende naar de liefde van je leven en geloof je niet dat je diegene zomaar op straat tegen het lijf gaat lopen? Ga dan speeddaten! Door te gaan speeddaten vergroot jij je kansen op het vinden van liefde aanzienlijk. Search4Love organiseert complete speeddate avonden en zorgt ervoor dat je zeker weten een leuke avond zal hebben. Je kan onder andere gaan speeddaten in Den Haag.

Op een speeddate avond met Search4Love heb je tot maximaal 15 dates. Voor iedere date krijg je 4 minuten de tijd. Dit is natuurlijk niet heel erg lang, zorg dus dat je goed voorbereid aan het gesprek begint. Zet thuis alvast wat dingen voor jezelf op een rijtje of op papier. Wat vind jij echt belangrijk bij iemand? Of wil je dat een partner bepaalde eigenschappen heeft? Door hier van te voren over na te denken kan jij de juiste vragen aan je date binnen 4 minuten stellen.

Het voordeel van een 4 minuten durende date is dat als je date niet zo lekker loopt, de tijd ook weer zo voorbij is! Loop je echt vast met een date? Vraag dan de host of hostess om hulp, zij zullen jullie weer op weg helpen.

Na elke date vul je je speeddate kaart in. Vond je de date leuk? Zet dan een kruisje bij ‘ja’. Paste deze date niet helemaal bij jou? Dan zet je een kruisje bij ‘nee’. Alleen als jullie allebei ‘ja’ bij elkaar hebben aangekruist ben je een match.

Perfect georganiseerde speeddate avonden

Search4Love organiseert de speeddate avonden zeer goed. Er staat een welkomstdrankje voor je klaar en je wordt tijdens het daten voorzien van lekkere hapjes. De speeddate avonden zijn zeer scherp geprijsd en je kan je geboekte avond kosteloos annuleren. Je krijgt op de avond van je speeddates al je matches te horen. En was je onverhoopt niet tevreden? Dan krijg je je geld terug of kan je op kosten van Search4Love een nieuwe avond plannen.

Met Search4Love kan je speeddaten in Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch, Arnhem en in nog veel meer andere leuke steden in Nederland.

Grijp je kans en ga op zoek naar de liefde met Search4Love!

https://www.search4love.nl/