M vd Webdesign
Image default
Winkelen

Waarom een design kledingrek aanschaffen?

Als je voor jouw bedrijf gebruik maakt van een kledingrek, dan wil je natuurlijk dat deze professioneel en stijlvol oogt, maar daarnaast ook van hoge kwaliteit is. Bij Bleijenberg hebben ze een groot assortiment aan design rekken. Met een design kledingrek geef je jouw kledingwinkel een stijlvolle inrichting en hebben klanten goed zicht op de kleding die je in jouw winkel verkoopt. Het assortiment van Bleijenberg bevat eveneens kledingrekken die zeer geschikt zijn voor het veilig transporteren van kleding. Tijdens het transport is het belangrijk dat de kleding droog en schoon blijft. Hieronder volgen enkele voordelen van een design kledingrek.

Professionele uitstraling

Met een design kledingrek van Bleijenberg ben je verzekerd van een stijlvol kledingrek. Er zijn zowel design rekken met wielen als zonder wielen verkrijgbaar. Beide zijn echter zeer stabiel en gemakkelijk zelf te monteren. De kledingrekken zonder wielen zijn daarnaast voorzien van stelpoten, die je zo kunt instellen dat het rek zelfs op oneffen ondergronden stabiel staat. Wel zo fijn voor jezelf en je klanten. Zo kunnen de klanten naar hartenlust de kleding bekijken, zonder dat de rekken schommelen. De kledingrekken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten en designs, zodat je jouw winkel altijd naar eigen smaak kunt inrichten.

Design kledingrek voor transport

Mocht je voor jouw bedrijf vaak kleding moeten transporteren, dan zijn er bij Bleijenberg eveneens design kledingrekken verkrijgbaar die zeer geschikt zijn om kleding te vervoeren. Met een SOOPL-kledingrek zit je altijd goed. Deze is voorzien van spatborden en wielkasten die de kleding beschermt, wanneer je na een regenbui over een natte ondergrond moet rijden. Bovendien is dit kledingrek voorzien van een stoffen mat om zo jouw kleding nog beter te kunnen beschermen. Voor transport van kleding tijdens een lichte regenbui, kun je gebruikmaken van de speciale waterafstotende beschermhoezen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

https://www.bleijenberg-shop.nl/