M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Lichtplan laten maken voor uw keuken

Bij Lichtkunde kunt een professioneel lichtplan voor uw keuken laten maken. De keukenverlichting is erg belangrijk om veilig te kunnen werken, maar ook om de juiste sfeer te creëren. In de keuken moet er dus worden gewerkt met een combinatie van verschillende soorten verlichting. Bij Lichtkunde weten wij hier alles van en kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van keukenverlichting. 

Lichtplan keuken laten maken met sfeer

Een lichtplan voor uw keuken laten maken door Lichtplan is een uitstekend idee. Wij houden namelijk niet alleen rekening met praktische verlichting, maar ook met de sfeer. De keuken moet uiteraard een harmonieus geheel vormen met de rest van uw interieur, dus ook daar kijken wij naar. Op die manier wordt er van uw keuken een gezellige plek gemaakt, waar u niet alleen de heerlijkste gerechten kunt koken, maar waar u ook van deze gerechten kunt genieten. Bij het maken van een lichtplan plannen wij eerst de algemene verlichting in. Deze vormt de basis, maar zet ook meteen de toon voor de sfeer van de keuken. Deze basisverlichting wordt vervolgens aangevuld met accentverlichting en sfeerverlichting. Werkgedeelten worden extra belicht, zodat u goed kunt zien wat u aan het doen bent. 

Sfeer en kleurtemperatuur

De sfeer van uw keuken wordt voor een groot deel bepaald door de kleurtemperatuur van uw verlichting. Bij Lichtkunde werken wij altijd met LED verlichting. Bij deze verlichting kunt u kiezen uit verschillende soorten lichtsterkten en kleurweergaven. Wij kijken wat het beste past bij uw keuken. Bij een geheel witte keuken past namelijk iets anders dan bij een zwarte of bruine keuken. Naast het voordeel van de kleurtemperatuur, biedt LED verlichting nog een voordeel, namelijk de zuinigheid. LED verlichting is veel zuiniger en is dus beter voor het milieu. Daarnaast geeft LED verlichting minder warmte af, wat weer goed is voor het bewaren van uw eten en drinken. 

Over ons

Bij Lichtkunde hebben wij al heel veel jaren ervaring met het ontwerpen van lichtplannen. Ook voor een lichtplan in een nieuwbouwwoning kun je ons benaderen. Wij zijn begonnen vanuit een passie, maar al snel uitgegroeid tot een deskundig en ervaren lichtontwerp bureau met een persoonlijke en flexibele aanpak. Kijk op onze website voor meer informatie.