Menu

Goedkoop een uitvaart in Leidschendam

Mvdwebdesign

Op Zoek naar de perfecte hulp bij een uitvaart in Leidschendam? Dan zit u hier meer dan goed. Wij kunnen u helpen aan een erg goedkope uitvaart die daarnaast ook nog eens kwalitatief erg goed is. Want het is natuurlijk wel van belang dat een uitvaart goed is. Een uitvaart is het moment om afscheid te nemen van een dierbare. Dan moet natuurlijk wel alles goed verlopen. Hier helpen we dan maar al te graag bij. Dat allemaal voor de goedkoopste prijs mogelijk. Een uitvaart in Leidschendam kost normaal gesproken best wel wat. Gelukkig valt dat bij ons hartstikke mee. Wij willen graag dat een goede uitvaart voor iedereen mogelijk is, dus ook voor mensen met een wat lager budget. Bij ons heb je uiteraard ook nog de keus tussen een crematie en een begrafenis.

Een begrafenis

Wanneer u een begrafenis prefereert is dat bij ons mogelijk. Een begrafenis kan al geregeld worden vanaf 2720 euro. Dit is niet duur voor een begrafenis, maar wees maar niet bang. Deze goedkope prijs zal niet ten kosten gaan van de kwaliteit van de uitvaart in Leidschendam. De desbetreffende persoon zal op een waardige manier begraven worden. Wel is het zo dat bij dit pakket alleen maar het hoogstnodige geregeld zal zijn. Maar daar is in principe niks mis mee. Wanneer u graag extra diensten wilt voor de uitvaart in Zevenaar kunt u dit aangeven.

Een crematie

Naast dat er dus een begrafenis bij ons mogelijk is, geven wij u ook graag de mogelijkheid om te kiezen voor een crematie als uitvaart in Leidschendam. Deze is al beschikbaar vanaf 2790 euro. Ook dit is niet duur voor een crematie. Goedkoper dan dit zal u waarschijnlijk niet vinden. Net zoals bij het pakket van de begrafenis zit hier alleen het hoogstnodige bij voor een uitvaart in Leidschendam.