M vd Webdesign
Image default
Bloemen

Een professionele bloemenexporteur voor de Scandinavische markt

Zoekt u een bloemenexporteur waarbij u bloemen en planten kunt inkopen voor de Scandinavische markt? Bekijk dan eens de website van Scandiflora! Dit bedrijf is opgericht in 2014 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware specialist in deze branche. Ze hebben een team van gedreven en deskundige medewerkers die een passie hebben voor bloemen, planten en decoratiegroen. Dit bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring opgedaan op de bloemen- en plantenmarkt van Scandinavië. Dit zorgt ervoor dat ze een zo goed mogelijke service kunnen bieden.

De inkoop van diverse soorten bloemen en planten

Scandiflora biedt een inkoopservice aan voor bloemisten of groothandels die bloemen en planten willen inkopen. Ze focussen zich hierbij met name op de Scandinavische landen, omdat ze hier al veel ervaring op hebben gedaan. Ze kennen deze markt door en door, wat zorgt voor goede communicatie en een fijne service voor klanten. U kunt bij hen terecht voor onder ander de inkoop van snijbloemen, potplanten, kamerplanten, tuinplanten, buitenlandse exoten, decoratiegroen en andere decoratieartikelen. Het uitgebreide aanbod van deze bloemenexporteur is te bewonderen in hun webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week bloemen en planten kunt bestellen. Het groen uit hun aanbod wordt ingekocht op de bloemenveilingen van FloraHolland, waar ze een samenwerking mee hebben. De veilinghandel wordt vooraf geïnspecteerd door hun inkopers, zodat ze de mooiste bloemen en planten kunnen inkopen. Hierdoor kan een hoge kwaliteit gewaarborgd worden.

Bespreek uw wensen

Bent u benieuwd welke bloemen, planten en decoratieartikelen u kunt inkopen bij deze bloemenexporteur? Bekijk dan hun aanbod online. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u ook altijd contact opnemen met Scandiflora. Dit kan zowel telefonisch, via e-mail als via het contactformulier op hun website. Op deze manier kunt u uw wensen bespreken en krijgt u, indien gewenst, passend advies.