M vd Webdesign
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers repareren uw dak

Heeft u een lekkage of stormschade en is uw dak dus toe aan een dakreparatie? Bel de Dakmakers op nummer 085 022 0680 of maak online een afspraak. Wacht vooral niet te lang met het laten repareren van uw dak. Vooral lekkages kunnen binnen no-time grotere schade veroorzaken. Dus hoe sneller u een afspraak bij ons maakt, hoe kleiner de schade zal zijn.

Ruim dertig jaar ervaring

Wij werken bij de Dakmakers alleen met gecertificeerde en ervaren vakmensen. Iedereen die bij ons werkt heeft een opleiding gedaan bij een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Met ruim dertig jaar ervaring hebben wij inmiddels alle soorten daken al gezien. Wat voor dak u dus ook heeft, wij weten er raad mee! We onderhouden, repareren en renoveren daken voor onder andere vastgoedbeheerders, woningcorporaties, overheid en VvE. Ons kantoor ligt in Alphen aan de Rijn, midden in het Groene Hart. Ons werkgebied is ruim, het hele gebied het Groene Hart en daarbuiten. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, wij werken dan ook volgens de laatste eisen op dat gebied. Daarom zijn we uiteraard in het bezit van het VCA certificaat en zijn we aangesloten bij de brancheorganisatie Vebidak. Daarnaast geven wij volledige projectgarantie en hebben we een 24/7 service.

Goed dakonderhoud houdt uw dak gezond

Wilt u zich nooit zorgen hoeven te maken over uw dak? Dat kan! Wij komen graag langs voor  dakonderhoud. Regelmatig onderhoud, zo een keer per jaar, aan uw dak houdt uw dak gezond. Hierdoor wordt eventuele grotere schade aan uw dak voorkomen en dat scheelt in de kosten. Een grote reparatie aan uw dak kan best prijzig zijn. Daarom is het aan te raden uw dak regelmatig na te laten kijken. Zeker omdat schade aan een dak geleidelijk ontstaat, zonder dat u het door heeft.  Uw dak wordt tijdens het dakonderhoud grondig door ons geïnspecteerd. Zo controleren we op scheurtjes, lekkages, houtrot en verstoppingen. Als er schade wordt gevonden wordt dit direct gerepareerd. Met de Dakmakers kunt u rekenen op een betrouwbare, ervaren en professionele partij!  

https://www.dakmakers.nl/