M vd Webdesign
Hobby en vrije tijd

De Cantharel, een heerlijk hotel op de Veluwe

Wilt u graag genieten van de natuur maar niet al teveel betalen? Kies dan voor een hotel op de Veluwe met aanbieding! Van der Valk- De Cantharel is een plek waar u onbezorgd kunt genieten van de natuur.

Fietsen, wandelen – noem maar op

De Veluwe biedt vele mogelijkheden, zoals het maken van een fietstocht, wandeling of een paardenrit. Direct vanuit ons hotel in Apeldoorn is dit mogelijk! Het hotel biedt verschillende faciliteiten en is prachtig gelegen tussen de Veluwse bossen. Zo kunt u direct genieten van de natuur met een wandeling of fietstocht.

Paardenhotel Van der Valk

Wist u al dat u samen met uw paard kunt overnachten bij ons Van der Valk hotel in Apeldoorn? De Cantharel heeft paardenstallen, een weide en nog vele andere faciliteiten voor uw paard. Voor een buitenrit rijdt u gemakkelijk via een onverhard pad het bos in. Met het brede kameraanbod en de verschillende aanbiedingen heeft u genoeg keuze om uw perfecte verblijf samen te stellen. Kortom, genoeg redenen om voordelig te overnachten en te genieten van verschillende leuke activiteiten. 

Fietsen over de Veluwe

Altijd al eens een mooie fietstocht willen maken in combinatie met een overnachting? Dan zit u bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel met een fietsarrangement Veluwe helemaal op de juiste locatie! De Veluwe is namelijk dé plek waar u verschillende mooie fietstochten kunt maken. Zo kunt u met diverse fietsroutes de natuur ontdekken. Daarnaast heeft u de keuze uit een elektrische fiets of een reguliere fiets.

Wilt u graag verrast worden door imposante dieren op de Veluwe? Dan heeft u tijden een fietstocht met zonsopgang of zonsondergang de grootste kans om wild te spotten! Wilt u graag zoveel mogelijk van de Veluwe genieten? Dan is bijvoorbeeld een arrangement waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is, ideaal. Zo krijgt u bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel de kans om te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur!

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/