M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

3 Tips voor een gezellige kerst tijdens coronatijdperk

De winter is bijna hier en dat betekent ook: het is bijna kerst. Luister jij al naar kersthits? Wij wel! Helaas moeten we rekening houden met de maatregelingen en kunnen we niet met zijn allen rond de haard zitten deze kerst. We zullen het met minder mensen moeten houden. Toch is kerst nog niet over, we maken er namelijk het best van. Daarom hebben we drie kersttips bedacht speciaal voor in het coronatijdperk. Lees snel verder voor een flinke dosis kerstinspiratie! 

  1. Geven is beter dan krijgen

Geven hoort bij het kerstfeest. Toch is dat dit jaar iets ingewikkelder, maar je kunt nog geven. Via de post, kun je al je cadeaus laten bezorgen. Wat je geeft dit jaar is aan jou. Van oorbellen tot mokken, de keuze is reuze. Misschien iets gezelligs om te geven: kerstversiering, bijvoorbeeld een kerstboeket. Kijk voor een kerstboeket snel op de site van Boeketcadeau, hier vind je veel verschillende boeketen. Ook hebben ze 7 dagen vers garantie en bezorgen ze op zondag!

  1. Zie de goede dingen

De tweede, maar misschien wel toch wel de belangrijkste tip: probeer het van de positieve kant te zien. Een kleine kerst hoeft niet te betekenen, dat je het minder gezellig hebt. Probeer juist deze kerst iets nieuws. Probeer bijvoorbeeld een nieuwe hobby uit of hou een film marathon. Je kunt ook extra uitpakken met versiering en hapjes. Probeer wat extra’s te doen, zodat de kerst nog steeds onvergetelijk gezellig zal zijn. 

  1. Lekker bellen

Niet de hele familie kan langskomen, maar hier is wel een goede oplossing voor. Hier hebben we namelijk het internet voor. Gelukkig maar! Je kunt met verschillende apps en sites, videobelgroepen aanmaken. Je kunt hier al je familieleden en vrienden voor uitnodigen en uren bellen met zijn allen. Je kunt zelfs samen films kijken of spellen spelen. Kerst in coronatijd hoeft niet minder gezelligheid te betekenen. Ring ring, het is gezelligheid!

Dit waren ze, onze drie tips voor de aankomende kerst. We wensen je alvast veel gezelligheid en een hele fijne kerst!

 

https://www.boeketcadeau.nl/