M vd Webdesign
Image default
Onderwijs

Wil je goederen vervoeren? Dit is hoe je je Code 95 kunt halen

Om als chauffeur van vrachtwagens met goederen aan het werk te gaan, moet je eerst je Code 95 halen. Deze kwalificatie bewijst je vakbekwaamheid en geeft je de bevoegdheid om goederen te vervoeren. Zonder Code 95 te halen kun je de weg niet op met je vrachtwagen. Hoe kom je aan de Code 95? Dat is makkelijk: je volgt een opleiding waarbij je leert over verkeersregels, veiligheid en meer. Ook als je jouw kwalificatie moet verlengen, is een opleiding ideaal. In dit geval hoef je niet per se de volledige opleiding te volgen, maar kun je een aantal modules doen.

Je Code 95 halen bij een verkeersschool in Haarlem

Ben je van plan om als chauffeur te werken of werk je al langer als chauffeur en moet je je kwalificatie verlengen? Dan kun je terecht bij Verkeersschool Brinkman. Deze verkeersschool in Haarlem biedt zowel gehele cursussen aan, als losse modules waarmee je jezelf kunt laten nascholen. Na het ontvangen van de basiskwalificatie moet je jezelf elke vijf jaar laten nascholen. Dit kan dus bij deze verkeersschool. Hier leer je alles wat je moet weten om weer de weg op te kunnen en om je Code 95 te halen.

Meer over de opleiding

De opleiding voor de basiskwalificatie bestaat uit diverse examens en toetsen die je in Haarlem kunt doen, zowel op de locatie zelf als online via e-learning. Er zijn praktijkmodules en theoriemodules. Zo leer je regels en belangrijke informatie die je vervolgens in de praktijk kunt toepassen. Als je de basiskwalificatie al hebt en deze wilt verlengen, kost de opleiding natuurlijk minder tijd. Je moet 35 uur vullen met modules om je kwalificatie te verlengen. Deze 35 uur bestaat uit 28 uur theorie en 7 uur praktijk. De modules zijn allemaal relevant voor je vakgebied en geven je de kennis en ervaring die je nodig hebt voor het vervoeren van goederen.

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl

Gerelateerde artikelen

Technisch Engels leren met collega’s

Een coach omstreken Nijmegen voor een individuele aanpak

Ga jij ook een actuele mode opleiding volgen?