Menu

Wie ga jij verrassen met een sokken abonnement?

Mvdwebdesign

Een sokken abonnement is een origineel cadeau voor iemand die dol is op leuke sokken. Je kunt zo’n abonnement online afsluiten voor een klein bedrag per maand. De ontvanger krijgt dan maandelijks een paar sokken toegestuurd. Het gaat om unieke exemplaren die speciaal voor het sokken abonnement worden ontworpen. Het zijn dus geen sokken die overal te koop zijn en waarmee je dus ook je vrienden kan zien lopen. Het gaat om sokken die een collector’s item zijn en waar de ontvanger dus vast heel blij mee zal zijn.

Kan ik het abonnement ook weer stopzetten?

Een abonnement op sokken loopt altijd voor een vaste periode. Daarna stopt het automatisch. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden. Ook de ontvanger zit nergens aan vast. Zo kun je jouw cadeau net zo duur maken als je zelf wilt. Het leuke van een abonnement op sokken is dat je maandelijks een pakje in de bus krijgt en dat het iedere keer weer een verrassing is wat voor leuk of grappig paar sokken je deze keer weer aan je collectie kunt toevoegen. Uiteraard gaat het om sokken van uitstekende kwaliteit die je ook na meerdere keren wassen nog prima kunt dragen. Er zijn geen extra kosten, je betaalt alleen het vaste bedrag per maand dat je bij je online aanmelding te zien krijgt. De gever betaalt het bedrag voor het abonnement in één keer.

Waar kan ik zo’n leuk cadeau abonnement afsluiten?

Je kunt een sokken abonnement cadeau doen via That Sockss. Op de website vind je meer informatie over de verschillende abonnementen en hoe je dit kunt regelen. De ontvanger krijgt leuke sokken toegestuurd en jij betaalt eenvoudig online het abonnement. Zo simpel is het. Welke sokken worden opgestuurd is natuurlijk een verrassing. Dat ze leuk, hip en uniek zijn staat vast. Dit is echt een cadeau voor iemand die dol is op leuke sokken.

https://www.thatsockss.com/