Menu

Voor mooiste dag van uw leven haalt u trouwringen nabij Gouda

U bent ten huwelijk gevraagd of heeft het gevraagd. Gefeliciteerd! U wilt natuurlijk genieten van uw verloving en het proces naar het trouwen zo soepel mogelijk laten verlopen. Bezoek voor uw trouwringen Spruytenburg Juwelier, niet ver van Gouda. Wordt het goud of zilver? Een steentje of een subtiel glanzend effect gecombineerd met een matte ring? Of gaan jullie voor een klassieke dunne ring? De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom aan Koningin Wilhelminaplein 43 in Waddinxveen. En voor 12:00 uur besteld is morgen in huis! Het team van deze juwelier ziet jullie graag verschijnen.

Een unieke collectie aan trouwringen nabij Gouda

Een constant vernieuwde en gedurfde collectie met een rode draad van schoonheid. Dat is waar u verzekerd van bent. De winkel is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud en voor iedere prijsklasse bent u bij Spruytenburg Juwelier aan het juiste adres! Daarnaast bestelt u ook diverse sieraden in de webshop. Omdat uw trouwringen zo persoonlijk mogelijk moeten zijn, verwelkomt de juwelier u graag in de winkel nabij Gouda. Luxe materialen een perfecte afwerking, dat is waar u verzekerd van bent.

Haal uw trouwringen in de buurt van Gouda

Wist u dat de trouwring een rijke historie kent? Sinds het Oude Egypte wordt de ring gedragen aan de vierde vinger van de linkerhand. Waarom? Dit is de enige vinger die direct in verbinding staat met het hart. De verbinding wordt de ‘Vena amoris’ genoemd, vertaald naar ‘de ader der liefde’. Daarnaast staat de cirkel symbool voor oneindigheid. Verklaart u binnenkort ook de eeuwige liefde aan uw partner? In dat geval is het verstandig om voor uw trouwringen de juwelier nabij Gouda te bezoeken. Het is een sieraad wat u de rest van uw leven lang gaat dragen, moet natuurlijk wel mooi zijn. u kiest uit verschillende materialen kleuren en stenen.