Menu

Vind een betrouwbare specialist op het gebied VoIP aanbieders

Bent u op zoek naar een innovatie en betrouwbare pionier op het gebied van bijvoorbeeld Hosted VoIP? Ga dan voor de superieure service en support van Lilytel. Hier wordt continu waarde gehecht aan de afspraken die u maakt. Dat schept duidelijkheid en is efficiënt. Bij lang niet alle VoIP aanbieders heeft u één aanspreekpunt. Bij Lilytel wel. Uw vragen, wijzigingen en/of problemen worden snel verwerkt door een vaste accountmanager. U staat niet minutenlang in de wacht of wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar u krijgt direct iemand aan de telefoon. Door deze korte communicatielijnen heeft u de garantie dat uw vragen direct worden beantwoord en aanpassingen worden doorgevoerd.

U ervaart vele voordelen zodra u voor de specialist binnen VoIP aanbieders gaat

Gebruikt u uw telefoon ook zakelijke contacten? Of heeft u misschien een toestel voor privé en een toestel voor zakelijk? Schakel dan Lilytel in voor uw zakelijke telefoongebruik. Dit levert vele voordelen voor u. Hoe? U bespaart vele kosten van zakelijk belverkeer een abonnementskosten. U heeft namelijk alleen vaste maandlasten, gebaseerd op de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers die werkzaam zijn binnen uw organisatie. Daarnaast zijn uw medewerkers beter bereikbaar en kunnen uw medewerkers, indien gewenst, eenvoudig verhuizen van werkplek. Dit omdat de telefoontoestellen niet aan een centrale verbonden zijn en hierdoor niet werkplekafhankelijk meer zijn. Twijfel niet langer meer en ga voor de expert binnen de VoIP aanbieders!

Wat is VoIP en voor welke partij binnen de aanbieders gaat u

Bent u bekend met de nieuwe manier van bellen? Misschien heeft u al wel eens gebeld via Whatsapp. Hierbij maakt u geen contact via een traditionele telefoonlijn, maar middels het internet. Bij VoIP is dit hetzelfde, maar dan met een hoogwaardigere kwaliteit. VoIP maakt gebruik van het Internet Protocol. Hierdoor kan het bijvoorbeeld gecombineerd worden met uw CRM systeem. Heeft u diverse vestigingen verspreid binnen de Benelux of zelfs wereldwijd? Ook dan is het mogelijk om een telefonieoplossing in te richten voor verschillende locaties in binnen-en buitenland. Op het gebied van VoIP zijn er vele aanbieders. Ga voor een betrouwbare partij die u een topservice biedt. Uw eigen accountmanager staat tot uw beschikking die vragen direct zal beantwoorden en aanpassingen meteen doorvoert. Dat is voor u wel zo prettig.