Menu

Verschillende soorten bedrukte tassen voor winkels

Mvdwebdesign

Bags & Bags is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het fabriceren van verschillende soorten tassen in materialen als papier, plastic en zowel gewoven als niet-gewoven stoffen. Alle tassen worden precies volgens uw wensen op maat gemaakt. Dus of u nu een big shopper wilt laten bedrukken, of een luxe papieren cadeautas met koorden, een functionele plastic lustas of bijvoorbeeld een kledinghoes, presenteer uw bedrijfsidentiteit optimaal met de bedrukte tassen van deze specialist. 

Behalve bedrukte tassen voor winkels ook dozen en kledinghoezen

Het assortiment van deze specialist reikt verder dan bedrukte tassen alleen. Wanneer u bijvoorbeeld schoenen of luxe kleding verkoopt, dan is het prettig om deze op een goede manier te kunnen verpakken. Daarom kunt u bij deze expert ook terecht voor product- en verzenddozen in verschillende formaten en in verschillende soorten materiaal. Ook kledinghoezen kunnen bedrukt worden met uw eigen logo en boodschap. Zo kunt u zich van andere kledingwinkels en stomerijen onderscheiden. Dit vergroot als het goed is uw klantenbestand, waardoor u een omzetstijging kunt genereren.

Laat een milieuvriendelijke big shopper bedrukken

Op het gebied van draagtassen speelt het milieu de laatste jaren een belangrijke rol. De overheid probeert het gebruik van plastic draagtassen terug te dringen, onder andere door de invoer van een verplichte bijdrage voor plastic draagtassen. Met de milieuvriendelijke bedrukte tassen in verschillende uitvoeringen voor winkels kunt u eenvoudig de verplichte bijdrage omzeilen, wat gunstig is voor uw klant. U kunt er dan voor kiezen om papieren kraft draagtassen te laten bedrukken, maar ook een big shopper laten bedrukken is in dit geval een goed idee. Een big shopper kan vele malen worden hergebruikt, zonder dat het schadelijke materiaal in de natuur terechtkomt. Een ander voordeel van het laten bedrukken van een big shopper is dat uw klant hiermee automatisch reclame maakt voor uw bedrijf, wanneer hij of zij ermee rondloopt.