Menu

Uw goederen snel geleverd door een transportbedrijf uit Den Bosch

Uw goederen worden door A. Kentie, een transportbedrijf uit de regio Den Bosch eventueel met spoed vervoerd. Met de vrachtauto’s die tot 10 ton aan lading aankunnen, worden ook spoedtransporten uitgevoerd. Uw goederen worden dan op een deskundige wijze vervoerd. Dit doordat er geen tussenschakel aanwezig zit binnen dit vervoer. Heeft u een kleinere lading? Dan moet u eens kijken wat ze voor u kunnen beteken als koerier in Den Bosch. Door het vervoer in eigen hand te houden kunnen ze u beloven dat de kwaliteit van uw goederen gewaarborgd blijven. Als transportbedrijf in Den Bosch staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals. Ze brengen uw goederen meteen naar uw gewenste locatie door heel Europa!

Betrouwbaarheid bij uw transportbedrijf in Den Bosch

Het is van belang dat u van een transportbedrijf in Den Bosch weet waar u aan toe bent. Een betrouwbare partner in de regio Den Bosch, dat is A. Kentie en Zoon. Met jarenlange ervaring binnen de branche waarin zij werkzaam zijn, zijn de meest diverse soorten goederen vervoerd. U kunt hierbij denken aan pallets, maar ook kleine pakketjes worden meegenomen door deze koerier uit Den Bosch. Zo staan ze voor een persoonlijke aanpak, maatwerk is een veelvuldig gehoorde kreet bij bedrijven. Maar A. Kentie en Zoon is een betrouwbare partner in transport en logistiek. Zodoende kunt u met een gerust hart uw spullen toevertrouwen tot deze professionals.

Een koerier uit Den Bosch met jarenlange ervaring

U heeft de keuze uit verschillende transportbedrijven uit de regio Den Bosch. Kies voor een transportbedrijf in de regio Den Bosch met kennis, kunde en ervaring. A. Kentie en Zoon is al sinds 1974 actief binnen de transportbranche. Met zoveel ervaring weet u dat uw goederen in juiste handen wezen. Wanneer u dit bedrijf inschakelt als koerier in Den Bosch is dit voor goederen van maximaal 2 kubieke meter. Daarnaast geldt hier een maximaal zendingsgewicht van 500 kilo. Deze worden met de nodige zorg vervoerd door dit transportbedrijf in Den Bosch, daarbij wordt uw zending altijd op de juiste plaats en tijd geleverd.