Menu

U verhuurt uw woning in no-time dankzij de makelaar uit Leidschendam

Er zijn verschillende situaties waarin de hulp van een makelaar in regio Leidschendam meer dan welkom is. Met de veelzijdige dienstverlening van Hogenboom Makelaars kunt u voor vrijwel elke situatie bij dit bedrijf terecht. Gaat u tijdelijk in het buitenland wonen of heeft u meerdere huizen waarvoor u nog geen bestemming heeft? Schakel dan een ervaren makelaar in Leidschendam in die u het verhuren van uw woning uit handen neemt. Een specialist als Hogenboom Makelaars maakt tijdens de bezichtigingen een voorselectie, zodat u enkel nog uw goedkeuring hoeft te geven. Het huis moet bij de huurder passen, maar het is natuurlijk ook erg fijn als de huurder ook bij het huis past. Zo kunt u met een gerust hart uw huis verhuren. Door een ervaren makelaar uit Leidschendam in te schakelen wordt u volledig ontzorgd tijdens het verhuren van uw woning.

Laat uw huis verkopen door een ervaren makelaar in Leidschendam

Na lang zoeken heeft u eindelijk uw droomhuis gevonden. U bent gaan kijken, heeft een bod uitgebracht, onderhandeld en dan is het zover: uw droomhuis is echt van u. En wat dan? Laat uw oude woning dan verkopen door een gespecialiseerde makelaar in Leidschendam. Deze zorgt ervoor dat uw huis voor een zo hoog mogelijke prijs verkocht wordt. In een persoonlijk gesprek gaan we samen met u op zoek naar de unieke eigenschappen van uw huis. Daarna bepalen we samen de verkoopstrategie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u adviseren over de beste manier voor het verkopen van uw woning. Gaat u akkoord met de verkoopstrategie? Dan laten we een professionele fotograaf langskomen om uw huis zo mooi mogelijk vast te leggen. Laat uw huis verkopen door Hogenboom Makelaars.

Uw huis wordt getaxeerd door een makelaar in Leidschendam

Heeft u een woning in Leidschendam die u graag zou verkopen? Dan raden wij u sterk aan om een makelaar uit de regio Leidschendam in te schakelen. Op deze manier haalt u het maximale uit de verkoop van uw woning. Voor de verkoopstrategie, maar zeker ook voor het uitvoeren van de taxatie van uw huis. Zo weet u precies wat uw huis waard is en voor welke prijs u deze in de verkoop kan zetten. Niet alleen voor de verkoop kunt u een makelaar inzetten, ook de taxatie van een woning is van belang wanneer u een hypotheek wilt aanvragen of als u de waarde van een huis dat u geërfd heeft wilt weten. Hogenboom Makelaars heeft erkende taxateurs in dienst die op deskundige en objectieve wijze het pand taxeren.