Menu

Tempur en diverse andere merken in de aanbieding

Wilt u niet te veel betalen voor uw slaapsysteem, linnenkast of boxspring? Dan bent u bij de specialist op de juiste plek. Die biedt namelijk betaalbaar slaapcomfort van Tempur, maar ook van diverse andere merken. Oftewel, alles voor een compleet ingerichte slaapkamer! Daarnaast vindt u in het assortiment van deze speciaalzaak alleen de beste merken. Denkt u hierbij aan topmerken als Pullman, Ubica, Wiemann, Sealy en Velda. Bent u van plan om naar de showroom in Waspik te komen? U kunt online alvast het aanbod bekijken, zodat u goed voorbereid de showroom bezoekt. Hier staan de servicegerichte medewerkers al op u te wachten om u kennis te laten maken met gezond en betaalbaar slaapcomfort en de Tempur aanbieding.

Betaalbaar slaapcomfort dankzij de Tempur aanbieding

Heeft u de Tempur aanbieding bij Horsten Slaapcomfort al wel eens gezien? De mooiste spullen voor een aantrekkelijke prijs: wat wilt u nog meer! Met de Tempur aanbieding krijgt u maar liefst 50% korting op het tweede artikel. Dat is nog eens voordelig winkelen. Zo ontvangt u uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is waar deze speciaalzaak dan ook voor staat. Naast matrassen vindt u hier ook slaapsystemen, linnenkasten en comfortabele boxsprings. Ook biedt deze specialist een speciaal assortiment seniorencomfort aan. De deskundige specialisten van Horsten Slaapcomfort kijken graag samen met u naar uw slaapstijl en wensen om zo de beste Tempur aanbieding te kunnen geven. 

Laagste prijsgarantie bij de Tempur aanbieding

Gaat u verhuizen en wilt u een nieuw bed aanschaffen? Of zijn de spullen op uw slaapkamer gewoon heel nodig aan vervanging toe? Dan wilt u natuurlijk een specialist vinden die betaalbaar slaapcomfort biedt. Daarom kiest u voor Horsten Slaapcomfort. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een slaapkamer. Denkt u bijvoorbeeld aan boxsprings, ledikanten, lattenbodems en matrassen. Maar ook wat meubels betreft heeft u ruime keuze. Van linnenkasten tot commodes en van nachtkastjes tot schuifdeurkasten. En dat allemaal met de laagste prijsgarantie. Tevens heeft deze specialist regelmatig een aanbieding lopen, zoals een Tempur aanbieding.