Menu

Snel en gemakkelijk: een prefab dakraam kopen

Prefab is een term die u tegenwoordig steeds vaker hoort als u een dakkapel wilt gaan kopen. Bent u ook van plan een dakkapel te laten plaatsen? Dan is het belangrijk dat u weet wat deze term inhoudt én welke voordelen het u kan bieden. Prefab houdt in dat u een bouwwerk, in dit geval een dakkapel of dakraam, kunt kopen dat vrijwel in zijn geheel in de fabriek in elkaar wordt gezet. Ok, en dan? Nou, omdat er geen losse onderdelen van heinde en verre besteld hoeven te worden, zijn prefab producten een stuk goedkoper! Een tweede voordeel is dat de dakkapel in zijn geheel op het dak gemonteerd kan worden. Een stuk sneller dan alles op het dak op moeten bouwen! Goedkoper én sneller, dat zijn toch voordelen die u niet laat liggen? Kijk voor uw nieuwe prefab producten bij een van de dealers van BASkapel.

Kom in de showroom kijken naar het dakraam dat u wilt kopen

Het kopen van een dakkapel voor een woning is niet iets wat mensen zomaar dagelijks doen. Daarom is het een goed idee om eens een showroom te bezoeken als u van plan bent om een dakkapel aan te schaffen voor uw huis. Webshops zijn tegenwoordig veel overzichtelijker en hebben mooie HD-foto’s van hun producten. Daar zitten echter ook nadelen aan. Hoe mooi een foto ook is, het levert altijd een vertekend beeld op van het product. Kom daarom eens langs bij een dealer van BASkapel om de collectie van dichtbij te bekijken. U kunt dan meteen om advies vragen aan een van de medewerkers. Tip: neem foto’s mee van de buitenkant van uw woning, zodat een adviseur aan u kan laten zien welke dakkapellen geschikt zijn voor uw woning.

Maak van uw zolder een extra kamer door een dakraam tekopen

Heeft u een huis met een zolder? Dan is de kans groot dat u deze voornamelijk als rommelkamer gebruikt. Hebben we gelijk en ligt uw zolder vol met spullen die u nauwelijks meer gebruikt? Dan hebben wij een tip voor u. U kunt namelijk een dakraam kopen tegen een scherpe prijs. Door een dakkapel van BASkapel te kopen, maakt u van uw zolder een extra kamer. Handig voor als er logees langskomen of als hobbykamer. Daarnaast werkt het kopen en plaatsen van een dakraam of dakkapel ook nog eens waarde verhogend voor uw woning. En waarom zou u dan kiezen voor BASkapel? Omdat deze meteen goed geïsoleerd zijn waardoor u ook nog eens op de energierekening bespaart.