Menu

Ontdek de voordelen van Sunpower zonnepanelen

Mvdwebdesign

Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen op uw dak? Dan wilt u wel dat uw investering zichzelf terugverdient. Vraag daarom raad aan de energiespecialisten van SolarPro. Dit bedrijf is een officiële dealer van Sunpower zonnepanelen. Bij de aankoop van deze zonnepanelen kiest u voor elegantie en topprestaties. Het design van de Sunpower zonnepanelen is uniek, waardoor ze echt stralen op uw dak. Daarnaast kiest u voor zonnepanelen met het grootste rendement. Daarenboven ontvangt u bij deze specialist een garantie van 25 jaar op uw zonnepanelen. Vraag daarom naar een advies van deze energiespecialist en kom te weten wat de terugverdientijd is van uw Sunpower zonnepanelen.

Laat een Solaredge omvormer installeren

Heeft u ervoor gekozen om Sunpower zonnepanelen te kopen? Dan is het belangrijk dat u een goede omvormer voor uw installatie kiest. SolarPro biedt daarom enkelfasige en driefasige omvormers van Solaredge aan. Bij de aankoop van een Solaredge omvormer, geniet u van een standaardgarantie van twaalf jaar, waarbij de monitoring van uw installatie inclusief is. Daarbij is het handig om te weten dat deze omvormer ook te plaatsen is op schaduwrijke daken. Dankzij een Solaredge omvormer geniet u van een superieure efficiëntie van meer dan 97 procent.

Maak uw installatie compleet met een warmtepomp

Wilt u graag energiezuiniger en groener leven? Dan heeft u er vast al aan gedacht om Sunpower zonnepanelen en een Solaredge omvormer te installeren. Daarnaast is het een goed idee om te kiezen voor de installatie van een warmtepomp. Dit is een milieuvriendelijke oplossing voor de verwarming van uw woning of zwembad. Een warmtepomp verpompt warme energie op een lage temperatuur. Er bestaan heel wat verschillende systemen en merken op de markt. Bij SolarPro krijgt u altijd een professioneel advies over de beschikbare pompen en kiest u altijd voor een topmerk. Maak snel een afspraak met de energiespecialist en ontdek de mogelijkheden.