M vd Webdesign
Image default
Auto’s en Motoren

Onderdelen voor de Traction Avant vindt u hier

Als echte voorloper van de moderne auto werd de Citroën Traction vervaardigd in serie, met een daarbij horende grote productie aan onderdelen. Deze massale aanpak betekent dat onderdelen voor deze oldtimers nog steeds goed verkrijgbaar zijn. Dat heeft als resultaat gehad dat de meeste Traction Avant wagens tijdig zijn voorzien van vervangende onderdelen en zodoende nog steeds rondrijden, als trouwauto of als recreatieve oldtimer om te toeren. Het klassieke uiterlijk met zachte rondingen valt nog steeds uitstekend in de smaak. Heeft u ook een Traction Avant die u graag op de weg wilt houden? Lees dan meer over de onderdelen uit de webshop van José Franssen.

Gedegen onderhoud met gekeurde onderdelen

Veel van de onderdelen die in de shop van José Franssen vindt, dragen het Parts Industries-keurmerk. Dit keurmerk waarborgt de kwaliteit van de onderdelen, zoals getoetst aan de originele onderdelen. Met andere woorden: deze onderdelen tonen gelijkenis met de originele onderdelen. U kunt hierbij denken aan eigenschappen zoals de pasvorm, de materiaalkeuze en de geboden bescherming. Uiteraard worden verbeteringen aan de hand van de huidige technologie  in deze onderdelen verwerkt om mee te gaan in de moderne rijervaring. Veel onderdelen voor uw klassieke Citroën Traction Avant zijn bij deze webshop op voorraad, zoals luchtfilters, banden en uitlaatpijpen. Met name het tijdig vervangen van het luchtfilter in uw Citroën TA is van levensbelang. Als deze namelijk niet meer goed reinigt, krijgt de motor geen goede balans tussen brandstof en lucht meer toegediend. Dit komt de gezondheid van uw motor dan ook zeker niet ten goede. Vervang tijdig uw luchtfilter zodat u soepel en prettig kunt blijven rijden.

De webshop voor Citroën liefhebbers

Mochten één van de of meerdere onderdelen van uw klassieke Citroën aan vervanging toe zijn, bekijkt u dan de vele beschikbare onderdelen in de online shop van José Franssen. Naast onderdelen voor de Traction Avant hebben zij ook een voorraad om uw andere klassieke Citroën-modellen te onderhouden, zoals de 2CV, DS en de HY. Dit bedrijf biedt kwaliteitsmaterialen tegen uiterst scherpe prijzen. Schaf een onderdeel aan bij José Franssen en ga prettig weer de weg op met uw klassieke Citroën.