Menu

Neem een deskundige glaszetter nabij Breda in de arm

Mvdwebdesign

Heeft u in Breda een glaszetter nodig? Bijvoorbeeld omdat er een ruit bij u stuk is en deze snel vervangen moet worden? Of omdat u aan het (ver)bouwen bent? In al deze gevallen staat Hermans & Huijgens voor u klaar. Dit bedrijf is al sinds 1916 gespecialiseerd in schilder- en glaswerkzaamheden. Elke glaszetter van dit bedrijf, dat gevestigd is in Etten-Leur en ook werkzaam is in Breda, is VCA-gecertificeerd en volgt regelmatig bijscholing en cursussen. Zo blijven de werknemers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en profiteert u van uitstekende kwaliteit en service.

Een ruime keuze uit beglazing

Bij Hermans & Huijgens kunt u kiezen uit diverse soorten beglazing. Denk bijvoorbeeld aan geïsoleerd glas-in-lood, zonwerend glas en gehard glas. Daarnaast zijn ook de volgende soorten beglazing mogelijk:

  • HR++ glas
  • Gefigureerd glas
  • Brandwerend glas

Wat voor soort beglazing u dus ook wenst; bij deze glaszetter in Etten-Leur, vlak bij Breda, vindt u zeker wat u zoekt. Al het glas kan precies op maat gemaakt worden en wordt vakkundig gezet. Zo krijgt u precies de ruiten die u wenst.

Een vakkundige en veilige montage

Bij Hermans & Huijgens krijgt u altijd hoogwaardige beglazing en een professionele montage. Hiervoor worden kwalitatieve materialen gebruikt, zoals goede glaslatten en beglazingskit. Deze materialen zorgen voor een langere levensduur van uw ruiten én het schilderwerk. Glas plaatsen op grote hoogte is ook geen enkel probleem. Bovendien wordt de plaatsing gedaan volgens de actuele NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Hierdoor is kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

Garantie en een snelle service

Bij deze glaszetter krijgt u bijna altijd tien jaar garantie op de gemonteerde isolerende beglazing. Alleen voor isolerend glas-in-lood geldt dit niet. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een snelle service. Bij een ruitbreuk zorgt Hermans & Huijgens binnen 24 uur voor een goede oplossing. Dit kan reparatie, vervanging of een passende noodoplossing zijn.

https://www.bouwenschilderwerk.nl