Menu

Met een mantelzorgwoning kunt u uw dierbaren dicht bij huis verzorgen

Met een mantelzorgwoning kan iedere mantelzorger behoorlijk wat tijd besparen. Het kan immers nogal wat tijd kosten als u constant op en neer moet rijden naar bijvoorbeeld uw ouders om mantelzorg te gaan verlenen. Een oplossing hiervoor is om uw ouders bij u thuis te laten inwonen in een speciale mantelzorgwoning. U wilt uw ouders natuurlijk niet zomaar in een schuurtje huisvesten. Integendeel zelfs, u wilt dat uw hulpbehoevende ouders een zo aangenaam mogelijk onderkomen hebben. Daarom is het raadzaam om een specialist als Blommers Bouwsystemen B.V. in te schakelen voor het realiseren van de mantelzorgwoning. Dit bedrijf biedt niet alleen maatwerk oplossingen voor uw mantelzorgwoning, maar realiseert ook keer op keer de prachtigste gebouwen.

Laat uw mantelzorgwoning op maat maken naar uw wensen

Denkt u erover na om een mantelzorgwoning te gaan laten plaatsen bij u thuis? Dan is het belangrijk om hiervoor in zee te gaan met een goed bouwbedrijf. Zo kunnen we aanraden om uw mantelzorgwoning te laten bouwen door Blommers Bouwsystemen B.V. U wilt toch immers ook dat uw ouders hier aangenaam in kunnen wonen en dat het ze aan niets te kort komt? Ook staat het wel zo mooi als de mantelzorgwoning in één lijn is met uw huis. Schakel daarom een specialist zoals Blommers Bouwsystemen B.V. in voor het realiseren van uw mantelzorgwoning. Zij leveren namelijk keer op keer weer maatwerk. Zo maken ze een persoonlijk ontwerp voor uw mantelzorgwoning en heeft u keuze uit verschillende materialen en afwerkingen voor de mantelzorgwoning. Op deze manier weet u zeker dat het uw ouders aan niets te kort zal komen in hun nieuwe woning.

Niet langer een vergunning nodig voor het plaatsen van een mantelzorgwoning

Vroeger lieten mensen niet zomaar een mantelzorgwoning bouwen bij hun woning. Het was toentertijd namelijk nogal een gedoe. Eerst moest men namelijk een vergunning aanvragen bij de gemeente. Tegen de tijd dat die vergunning er was, was men al een hele tijd verder. Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders en is een vergunning niet meer nodig. Hiermee bespaart u zichzelf een hoop moeite. U hoeft namelijk niet meer eerst naar de gemeente voor het aanvragen van de vergunning voor de mantelzorgwoning, maar kunt direct naar een bouwbedrijf stappen voor de realisatie ervan. Wel is het nog steeds aan te raden om voor het bouwen van een mantelzorgwoning in zee te gaan met een bedrijf dat op de hoogte is van de regelgeving omtrent mantelzorgwoningen, zoals Blommers Bouwsystemen B.V. Zij hebben in het verleden al diverse prachtige mantelzorgwoningen gerealiseerd en weten daarom ook precies aan welke eisen dit type woning moet voldoen.