Menu

Maak een afspraak en ga voor het kapsel van uw dromen bij de kapper in de Jordaan

Vele kappers werken met inloop, maar bij de kapper in Amsterdam West is het verstandig om een afspraak te maken als u uw haar wilt knippen, verven of stylen. Zo zorgen zij er altijd voor dat ze uw haar de aandacht geven die u nodig heeft. Voor iedere klant wordt genoeg tijd genomen. Zijn er tijdens uw kappersbehandeling bijvoorbeeld nog zaken waar u vragen over heeft of behandelingen die extra tijd vergen? Dat is geen probleem. Deze unieke boetiek salon gelooft dat wanneer er tijd wordt genomen voor iedere klant, ‘bad-hair-days’ tot het verleden behoren. Een goed, nieuw aangemeten kapsel of haarkleur heeft pas het gewenste resultaat wanneer deze op maat gemaakt is voor de persoon. Daar zorgen de specialisten van de kapper D01 Salon in de Jordaan wel voor!

Altijd een unieke look bij deze kapper in de Jordaan

Hoe ziet uw toekomstige kapsel eruit? Wilt u iets totaal anders met een andere kleur? Dat zou nog wel eens een uitdaging kunnen zijn. Maar niet als het ligt aan de unieke aanpak van een professioneel team van D01 Salon, een kapper in Amsterdam West. Deze salon zit op loopafstand van het centrum en werkt met meerdere kappers. Zo weet u zeker dat iedere kapper in deze salon in de Jordaan u kan voorzien van een excentrieke en unieke look! Niet alleen het knippen van haar, maar ook verven en stylen zijn allemaal mogelijk. Hierbij gaan de specialisten van D01 salon met jou de samenwerking aan, om de perfecte coupe te bereiken.

Ga voor een zomerse look met prachtige highlights van deze kapper in Amsterdam West

Overweegt u om highlights te nemen? Vroeger werd er veel gebruikgemaakt van brede, blonde en verticale strepen. Nu zijn het meestal subtiele plukken verspreid over heel het haar. Highlights geven een zomerse look aan ieder kapsel! Maar waar laat u deze het beste zetten? Haar verven met technieken als balayage en highlights zijn de specialiteiten van D01 salon, een kapper in Amsterdam West, oftewel de Jordaan. Deze specialisten weten precies welke kleur er perfect bij uw huid en haar past, om deze daarna precies naar wens toe te passen! Als u deze zomer voor blond(er) gaat, weet u waar u moet zijn!