M vd Webdesign
Image default
Vervoer en transport

Laat meer dan alleen koeltransport uitbesteden aan specialist

Bij LogistiCCare bent u aan het juiste adres voor meer dan alleen koeltransport. Zij beschikken over opslagmogelijkheden voor zowel geconditioneerde als droge opslag. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van extra pallets, lege emballage, grondstoffen of bevroren producten. Dus wanneer u bijvoorbeeld gebrek heeft aan ruimte door een verhuizing of verbouwing, kunt u rekenen op de veelzijdige dienstverlening van LogistiCCare. Een andere service waar u gebruik van kunt maken is de koeriersdienst. Bent u op zoek naar een koerier die gespecialiseerd is in koeltransport? Bij deze specialist weet u zeker dat de koerier aan alle gestelde eisen voldoet én jaren ervaring in het vak heeft.

Sinds 2000 de specialist op het gebied van koeltransport

In 2000 begon LogistiCCare met koel- en vriestransport. Dit startte met kleine zendingen, maar het bedrijf groeide uit tot een gerenommeerd bedrijf op het gebied van koel- en vrienstransport. Met een groot wagenpark en temperatuurregistratiesysteem van LogistiCCare bent u zeker van maatwerk. Uiteraard voldoen alle voertuigen aan de HACCP en FCR/ATP richtlijnen zodat u altijd verzekerd bent van professioneel koeltransport. Waardoor LogistiCCare zich onderscheidt van anderen? Dat zijn de drie speerpunten: flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast ontvangt u altijd een persoonlijke service. Zo wordt er gekeken welke koerier het beste bij uw transport past. Koeltransport is immers een vak apart.

Effectieve monitoring van koeltransport

U overweegt al enige tijd om koeltransport uit te besteden. Voordat u een bedrijf inschakelt, wilt u er zeker van zijn dat het transport professioneel gedaan wordt en u op de hoogte wordt gehouden van vorderingen. Daarom kiest u voor LogistiCCare. Zij weten als geen ander dat de producten kwetsbaar zijn en onder de juiste omstandigheden vervoerd moeten worden. Om de kwaliteit te waarborgen en u continu op de hoogte te houden, werken zij met een real-time boardcomputer en temperatuurregistratiesysteem. Hierdoor kan de chauffeur het koeltransport te allen tijde traceren om zo de kwaliteit te waarborgen. Klinkt goed toch? LogistiCCare is 24/7 bereikbaar.