Menu

Krijg een duidelijk overzicht wanneer u ervoor kiest om een Amerikaanse auto te importeren

Laat u nu eindelijk uw Amerikaanse auto van uw dromen importeren? Dan wilt u natuurlijk wel weten waar u aan toe bent. Wanneer u een Amerikaanse auto laat importeren door Marlog Car Handling, kiest u voor kwaliteit. Na de betaling, die veilig via internet gebeurt, wordt de auto opgehaald bij de verkoper. Vervolgens wordt de auto verscheept. Bij aankomst in Nederland wordt de auto rijklaar gemaakt. Ook regelt het bedrijf de verzekering en het kenteken voor u. Het hele proces wordt geregeld door de specialist. Kies daarom voor een van de beste auto import bedrijven van Nederland.

Een Amerikaanse auto importeren? Kies voor de specialist!

Een auto import voor particulieren en bedrijven nodig? Dan schakelt u het best een professional in. Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het importeren van uw Amerikaanse auto. Maar dit is niet het enige. Auto’s, motoren, oldtimers en boten worden professioneel van en naar elke plaats in de wereld vervoerd. Of u nu wilt samenwerken op professioneel niveau, of dat oldtimers uw passie als particulier zijn, Marlog Car Handling is altijd de juiste partner. Ieder voertuig wordt veilig, voordelig en snel vervoerd. Naar auto import bedrijven hoeft u niet verder meer te zoeken. Dat is het voordeel wanneer u de hulp van een professional inschakelt.

Plannen om een Amerikaanse auto te importeren? 

Natuurlijk wilt u voordelig een Amerikaanse auto laten importeren. Maar weet u ook waar u allemaal aan moet denken als u de auto naar Nederland laat komen? Marlog Car Handling helpt u daar graag. Als een van de meest betrouwbare auto import bedrijven in Nederland regelen zij graag het volledige transportproces voor u, inclusief alle procedures die nodig zijn om een buitenlandse auto naar Nederland te importeren. U betaalt hiervoor een duidelijke all-in prijs, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. De kosten kunnen in veel gevallen laag gehouden worden. Voor deze lage prijs voert de specialist Handling de gehele procedure uit zoals u dat wenst.