Menu

Kies voor een fairy door voor een geweldig zelfvertrouwen van jouw kindje

Het zelfvertrouwen van jouw kindje kan soms wat minder zijn. Dit kun jij als ouder ook herkennen. Merk je dat je kind slecht slaapt? Heeft je kind het moeilijk op school? Of merk je dat je kind wat teruggetrokken is? Dan heeft het zelfvertrouwen van je kind vergroten natuurlijk de eerste prioriteit. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kinderen hebben vaak genoeg aan een mooi verhaal, dat ze de mogelijkheid geeft flink te fantaseren. Met een fairy door de fantasie van je kind verrijken is uitstekend te realiseren. Het deurtje geeft toegang tot een fantasiewereld, waarmee kinderen direct in contact staan door de mogelijkheid briefjes uit te wisselen. De wetenschap dat er ’s nachts een briefje teruggeschreven wordt, wellicht met een motiverend bericht of een complimentje, maakt het mogelijk het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.

Fairy door veilig en van uitstekende kwaliteit

De fairy door komt in een geweldige kwaliteit. Kinderpsychologen, kindercoaches en psychologen zweren bij het concept. Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

Een fairy door en diverse prachtige accessoires beschikbaar bij de specialist

Wil jij graag het zelfvertrouwen van jouw kindje een boost geven? Ga dan voor een klein deurtje van fairy door! Met deze deurtjes verbind je de slaapkamer van je kind met de magische wereld die zich achter de deurtjes bevindt. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Jouw kind kan zelfs briefjes sturen naar elfjes en draakjes! Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten!