Menu

Kies uit verschillende soorten port, waaronder een Kopke Tawny port

Het merk Kopke is onlosmakelijk verbonden met port. Dit zeer geliefde merk biedt een breed assortiment aan verschillende kleuren, smaken en geuren. Heeft u een favoriet? Bijvoorbeeld de Kopke Tawny port? De Kopke Finy Tawny port? Of de Kopke Fine White port? Het zijn allen varianten die u bestelt in de webshop van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Iedere fles is uitgebreid omschreven, zodat u precies weet wat voor smaken en aroma’s u kunt verwachten en uit welke streek de port afkomstig is. Maar wat voor borrelplank serveert u het beste bij de port? Met de serveertips weet u precies hoe u de fles het beste combineert.

Kopke Tawny port rijpt 10 jaar op houten vaten

Bent u al bekend met de Oude Tawny port? Of een andere variant van dit merk? Vandaag de dag zijn verschillende soorten port verkrijgbaar in Nederland. Zoekt u naar een variant met een kruidige smaak? In dat geval is Kopke Tawny port het overwegen waard. Ervaar aroma’s van specerijen, gedroogd fruit en honing. De rijke smaak is te danken aan het jarenlange rijpingsproces en is het beste te omschrijven als zacht en rond, waarin u tinten van amandelen en gedroogd fruit proeft. Maar waar bestelt u deze port? Natuurlijk bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Plaats de fles in uw online winkelmand, reken eenvoudig en snel af en geniet binnen de kortste keren met vrienden, familie of uw partner van de rijke smaak die de Kopke Tawny port zo kenmerkend maakt.

Kopke Tawny port uit de Douro Valley

Of het nu zomer of winter zit. En of u binnen of buiten zit. Port is een wijnsoort die het hele jaar door gedronken kan worden. Port is een wijnsoort die wordt geproduceerd in de Douro Valley in Portugal. De wijn leent zich uitstekend om een avond mee te borrelen, of als afsluiter na een avond dineren. Dat de port alleen wordt geproduceerd in deze noordelijke streek in Portugal, wil niet zeggen dat er weinig varianten zijn. Sterker nog: vandaag de dag kiest u uit tientallen soorten. Een van de meest bekende soorten is de Kopke Tawny port. Deze wijn rijpt gemiddeld 10 jaar op houten vaten en kenmerkt zich om een rijke en kruidige smaak. Serveer de port met een overheerlijke kaasplank of ga voor zoetigheid met brownies of chocoladecake. Waar gaat uw voorkeur naar uit?