Menu

Kies uit een uitgebreide collectie exclusieve interieurstoffen

Wilt u uw meubilair een tweede leven geven? Laat het dan herstofferen door een specialist. Chopard Interieur heeft een uitgebreide collectie met exclusieve interieurstoffen en de juiste specialisme, kennis en ervaring. Dit is de perfecte manier om uw meubelen weer eigentijds te maken. U kiest welke stof het best bij uw interieur past. Ga bijvoorbeeld voor een effen kleur, streep of bloemdesign. Ook als u sfeer wilt toevoegen aan uw interieur heeft deze specialist een goede oplossing voor u. U kiest namelijk uit een ruim assortiment gordijnstoffen. U wordt altijd uitstekend geadviseerd, waarna de gordijnen professioneel worden opgemeten en gemonteerd. Zo wordt u compleet ontzorgd! Kom eens langs in de showroom in Oisterwijk. Zo krijgt u een goed beeld van de exclusieve interieurstoffen en ontvangt u interieuradvies voor bijvoorbeeld een landelijke, klassieke of moderne stijl.

De specialist verzorgt interieuradvies voor een landelijke stijl

U wilt iets veranderen in het interieur van uw woonkamer. Misschien wilt u een nieuwe comfortabele bank of andere gordijnen. Echter, het is lastig om te bepalen of een nieuwe aankoop bij uw huidige interieur past. De specialist helpt u met het samenspel van fraaie accessoires. Met een uitstekende service en jarenlange ervaring weet Chopard Interieur u altijd het juiste advies te geven. Wilt u bijvoorbeeld interieuradvies over producten die een landelijke stijl creëren in uw huis? Met exclusieve interieurstoffen, prachtige meubelen en eigentijdse vloerkleden vindt deze specialist altijd wat bij u past. In de showroom vindt u oude en natuurlijke materialen, die zorgen voor een warme sfeer in uw huis!

Geef uw interieur een boost met de exclusieve interieurstoffen

Wilt u kiezen uit een uitgebreid assortiment meubelen, stoffen en woonaccessoires? Ga dan langs bij Chopard Interieur. De producten van deze specialist geeft je interieur een boost. Liever je oude meubels behouden? Kies er dan voor om uw meubelen te herstofferen met een van de exclusieve interieurstoffen. Zo geeft u meubels een tweede leven en maakt u ze weer eigentijds. Er wordt gebruikgemaakt van de beste materialen, zo geniet u jarenlang van uw hergestoffeerde bank of fauteuil. Kunt u niet kiezen tussen de exclusieve interieurstoffen? Ontvang dan interieuradvies en de specialist zorgt ervoor dat er een bijvoorbeeld landelijke stijl wordt gecreëerd in uw huis.