Menu

Keuze uit een ruim assortiment houtkachels in Zuid-Holland

U kunt terecht voor allerlei verschillende soorten houtkachels bij de specialist in Zuid-Holland. Dat is iets wat u ongetwijfeld zal opvallen als u het aanbod op hun website of in hun winkel zou bekijken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een speksteenkachel, een houtvergasser of een pelletkachel. Elk type kachel heeft zo zijn voor- en nadelen. Enerzijds is een houtvergasser erg milieuvriendelijk en kan worden aangesloten op uw CV. Anderzijds weet een speksteenkachel de warmte door het gebruik van speksteen de warmte extra lang vast te houden. U kunt ook kiezen voor een combinatie van beiden. Ambianza is al jaren de specialist in houtkachels in Zuid-Holland. Hierdoor kunnen zij u van deskundig advies voorzien. Samen met u zorgen zij ervoor dat u de houtkachel in huis haalt die het beste aansluit op uw wensen.

Houtkachels die voldoen aan alle veiligheidseisen in Zuid-Holland

Eén ding is zeker: het stoken van hout in een vergasser van Ambianza is compleet veilig. Alle houtkachels van dit bedrijf voldoen namelijk aan de meest recente veiligheidseisen die gesteld zijn. Bij Ambianza krijgt u deskundig advies over het aanschaffen van een houtkachel. Zij werken uitsluitend met de beste goedgekeurde materialen en garanderen de veiligheid tijdens het gehele proces van ontwerp tot installatie. U wilt zo lang en veilig mogelijk van uw houtkachel kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Ambianza zorgt daarvoor. Naast het ontwerpen, ontwikkelen en installeren van houtkachels kunt u bij hen in Zuid-Holland ook terecht voor onder meer een houtvergasser, een speksteenkachel of een pelletkachel.

Een hoog warmterendement met een houtvergasser

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen besluiten om een houtvergasser aan te schaffen. Dit is namelijk een enorm duurzame verwarming. Zo behaalt de houtvergasser een rendement van meer dan 90%. Dat wil zeggen dat het hout dat u in de kachel plaatst bijna geheel zal verbranden. Bij gewone houtkachels in Zuid-Holland is dit ongeveer 75% en bij een open haard is dit slechts 10%. Het aanschaffen van een houtvergasser levert u dus niet alleen warmte op, maar ook nog geld. U kunt een houtkachel kopen bij een specialist als Ambianza. Door het kopen van een houtvergasser bij een specialist bent u er zeker dat deze ook echt in uw huis past en voldoet aan al uw wensen.